kakav vam je sex u braku

• Začetnik teme Začetnik teme meja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
meja:
Da li sam ja jedina osoba kojoj ne funkcionise seksualni zivot. Cetri god sam udata imam malo dete i bebu i muza koji me optuzuje da ga ne zadovoljavam da sam aseksualna i da sam mu razbila sve fantazije. Recite mi iskreno da li gresim. Volim sex, ali on smatra da je normalo imati seksualni zivot bogat kao u ***** filmovima.Molim iskusne i sigurne zene da mi kazu svoje misljenje u lice, hvala
Da li se on pita da li ti imas neke fantazije i zelje? :roll:
Normalno je da si sada u takvoj fazi da si preokupirana decom i na mozes da se posvetis potpuno njemu.
Mada, verovatno je problem u tome da se jednostavno ne slazete u seksu, da nemate iste apetite. Jedino ti preostaje da gledas filmove i ucis, ako zelis da zadovoljis muza :). Salim se! Nije poenta da ti njega zadovoljavas, nego da vam oboma bude lepo. Ali ako ne zelis da ti muz posandrca ili ode drugoj, moras da se bacis malo u strast. Pokusaj da napravis neki kompromis, da predjes malo svoje granice, a da ne odes predaleko, da ne pogazis svoju licnost i ponasas se onako kako ti ne prija.
a050.gif

Sta znaci da on zeli sex kao u filmovima? Da li mislis na raznovrsnost poza, na oralni, analni sex, na grupnjake, ili na neke teske perverzije? :confused:

CakiCoka:
Da li se on pita da li ti imas neke fantazije i zelje? :roll:
Normalno je da si sada u takvoj fazi da si preokupirana decom i na mozes da se posvetis potpuno njemu.
Mada, verovatno je problem u tome da se jednostavno ne slazete u seksu, da nemate iste apetite. Jedino ti preostaje da gledas filmove i ucis, ako zelis da zadovoljis muza :). Salim se! Nije poenta da ti njega zadovoljavas, nego da vam oboma bude lepo. Ali ako ne zelis da ti muz posandrca ili ode drugoj, moras da se bacis malo u strast. Pokusaj da napravis neki kompromis, da predjes malo svoje granice, a da ne odes predaleko, da ne pogazis svoju licnost i ponasas se onako kako ti ne prija.
a050.gif

Sta znaci da on zeli sex kao u filmovima? Da li mislis na raznovrsnost poza, na oralni, analni sex, na grupnjake, ili na neke teske perverzije? :confused:
Ma najveci problem je sto nije dovoljno cesto i sto ga ne palim dovoljno. Imali smo skoro jedan tezak razgovor/monolog/gde mi je rakao sta sve meni fali/sta sve ne radim dobro.Ovo sam verovatno prejako formulisala posto sam sada u fazi sazaljivalja same sebe.Kazu da razgovor pomaze. A ja sada mislim da neke stvari bolje je ne reci. OK reci mi sta ti smeta, ali mi to ne nabijaj na nos.Kako sada ja da legnem sa njim kada ...mi je dusa pregazena.Mozda ce ovo mnogima zvucati glupo i pateticno. A sto bi i moj muz rekao " VOLIM JA TEBE ,ALI KAKVE TO VEZE IMA SA SEKSOM".
Zao mi je sto nije imao vise strpljenja za mene. Ja verujem da sam strastvena osoba,ali da podizanje malih beba uzima svoj danak, Deca rastu trebalo bi da nam bude sve bolje...medjutim ovo sto nam se desilo je stvorilo jaz koji mi trenutno izgleda nepremostiv...jer da mi nije obecavao ljubav i sve i svasta dok smo se zabavljali, mozda bi me neko sada zaista voleo i cuvao. Na zalost velika razlika u godinama u nasem slucaju nije unela zrelost i razumevanje u brak.

Meni muz pomaze, pa sam opet slomljena od trenutnog zivotnog stila izazvanog nasim fenomenalnim sinom.

Ono sto meni uvek pomogne da se iskljucim i osvezim je IZLAZAK IZ KUCE.... napoljeeeeeee... prija mi boravak na plazi, pored plaze, u setnji, restoranu... samo da izadjemo napolje... Doduse, beba je uvek tu pored, ali uglavnom se uspava, pa ne moram da se lomim oko nje.

ra-ta-tat:
Meni muz pomaze, pa sam opet slomljena od trenutnog zivotnog stila izazvanog nasim fenomenalnim sinom.

Ono sto meni uvek pomogne da se iskljucim i osvezim je IZLAZAK IZ KUCE.... napoljeeeeeee... prija mi boravak na plazi, pored plaze, u setnji, restoranu... samo da izadjemo napolje... Doduse, beba je uvek tu pored, ali uglavnom se uspava, pa ne moram da se lomim oko nje.
Ja bih volela da izlazim sama sa njim...bar 1 mesecnom..da se ne osecam samo kao mama i kucna pomocnica

meja:
Ja bih volela da izlazim sama sa njim...bar 1 mesecnom..da se ne osecam samo kao mama i kucna pomocnica

Upravo tu i jeste problem, sto si ti, tj. osecas se samo kao majka i kucna pomocnica. A on samo trazi ispunjenje bracnih obaveza odn. obaveza prema njemu. A kad bi malo podmetnuo svoju zadnjicu i pripomogao u novoj ulozi roditelja i supruga mozda bi mu i sex bio bolji. :-x
Uh, izvini na ljutnji, ali poznato mi je to jako dobro.

KeineLust:
Upravo tu i jeste problem, sto si ti, tj. osecas se samo kao majka i kucna pomocnica. A on samo trazi ispunjenje bracnih obaveza odn. obaveza prema njemu. A kad bi malo podmetnuo svoju zadnjicu i pripomogao u novoj ulozi roditelja i supruga mozda bi mu i sex bio bolji. :-x
Uh, izvini na ljutnji, ali poznato mi je to jako dobro.

hvala sestro

Ja sam već 8 godina u braku, imamo dvoje male dece, ali nam je SUPER iz dana u dan je sve bolje. Ali draga, mora malo da se bude i bezobrazan, šta fali kao i iz filma?Bitno je da se dobro zabavite.A stavka SEX je i te kako bitna za očuvanje lepog i kvalitetnog braka, samo se malo treba potruditi.

Back