Kakav uticaj ima voda na krvni pritisak

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nadam se da se neces naljutiti,jer nisam mislio da te prekinem sto je dosadno,nego da ne spamujemo temu.
ja i ne mislim da sam spamovao, jer pazi voda iz cesme je hlorisana, vidi se golim okom da je bela umesto providna, a ja kupim u radnji po litre flasice kanem joda kapjice od 1 do 6 sada, pa takvu pijem

a hlor je bojni otrov, zasto se on sipa u vodovod, ja ne znam, po meni van pameti, nego ajde bar sada da zabranimo fluor sa novom trampovom administracijom, pa cemo videti za dalje sta cemo

ja i ne mislim da sam spamovao, jer pazi voda iz cesme je hlorisana, vidi se golim okom da je bela umesto providna, a ja kupim u radnji po litre flasice kanem joda kapjice od 1 do 6 sada, pa takvu pijem

a hlor je bojni otrov, zasto se on sipa u vodovod, ja ne znam, po meni van pameti, nego ajde bar sada da zabranimo fluor sa novom trampovom administracijom, pa cemo videti za dalje sta cemo
Joj kod mene cesto nestaje vode,pa je voda kao oranje,ni hlor ne pomaze.Evo samo danas je 3 x nestajala i kada dodje i taman se izbistri,ono opet nestane.Tako da pijem kiselu vodu,a sa lekovima obicnu,ali kupovnu.tako da nema problema za kapi.

Joj kod mene cesto nestaje vode,pa je voda kao oranje,ni hlor ne pomaze.Evo samo danas je 3 x nestajala i kada dodje i taman se izbistri,ono opet nestane.Tako da pijem kiselu vodu,a sa lekovima obicnu,ali kupovnu.tako da nema problema za kapi.
meni je baba rekla da je deda umro od zeluca jer je ceo zivot pio ladnu kiselu, jos ako je na prazan stomak moze da ga izjede
secem se baba kaze, mozes sinko ladnu rakiju, ali ladna kisela...ne valja, i ja izbegavam gazirano

kada stavis jod, on je crven, malo oboji tu vodu i kapljica, pa i ona izgleda kao oranje, i mirise na jod

meni je baba rekla da je deda umro od zeluca jer je ceo zivot pio ladnu kiselu, jos ako je na prazan stomak moze da ga izjede
secem se baba kaze, mozes sinko ladnu rakiju, ali ladna kisela...ne valja, i ja izbegavam gazirano

kada stavis jod, on je crven, malo oboji tu vodu i kapljica, pa i ona izgleda kao oranje, i mirise na jod
Ne smeta mi miris joda,ali miris hlora,ne mogu da podnesem,jer oni to ubace kod nas vise u vododvod i kazu iako je voda zuta da je ispravna za pice.Ja im kazem,pa ispravnija je sa bare,nego ovo.Inace ne sme mnogo ni hlora da se ubacuje u vodu.

Sto se tice kisele vode,pijem je od '92-ge godine stalno.mada sam prvo pio izvornu,jer imamo izvor mineralne vode u mestu,a to smo donosili zbog nestanka vode sa vodovoda.To dok sam ja mogao da donosim,kada sam se povredio i kada sam izgubio moc da idem na dalje,onda sam presao na kiselu,jer je zena tada donosila.mada sad cerka dodje s kolima kada nam zatreba kisela,zena natoci balone,a meni kupi mineralnu i mirni smo jedno vreme.nemam bas nikakvog problema sa kiselom vodom.Mnogo puta sam vadio krv zbog drugih stvari,ali nikada nije bilo problema s nalazima zbog kisele vode.Popijem vise od litre dnevno,a ujutru i uvece pijem obicnu sa lekovima.

Back