Kakav ste vozac prema natalnoj karti?

Dal moguce???? Uopste mi danas ne ide od ruke sta god da pokusam da uradim. Nista, ispisacu. Vrh trece kuce u blizancima, nemam planete u njoj, Merkur u devici u sestoj kuci u konjukciji sa Saturnom.
Sta to znaci za voznju? Hvala...

Savesna vožnja. Problem dolazi kada se pojave stariji biciklisti i stariji vožači. Mogući su ponekad napadi panike. Nemam kartu pa ne znam mogu li da kažem nešto bolje.

Ne ilaziti u rasprave sa vozačima kamiona.

A kako gledate motore?
Kola me ne zanimaju uopste alii motoorii pff

Isključivo 3 kuća, položaj Marsa i Merkur. Kombinacija 3 i 9 kuće, zavisi od toga za šta bi se motor vozio jer postoje i uslužna vozila koja bi se morala gledati preko 6 kuće. To je što se tiče puteva

Voleti motor je stvar koja zavisi od drugih elemenata. Šta za osobu predstavlja motor, koje funkcije, uživa li u mirisu benzina, želi vetar ili jednostavan adrenalin, voli više sportski tip japanca ili krosericu. Motori tipa Harley i Ducati su druga priča jer se svrstavaju u egzibicionizam kod nas.

Gotovo je uvek slučaj da se upadne u grupu motociklista, ako dođe do toga posmatramo 11 kuću.

Merkur u 8 kući. a 3 kuća u Blizancima - što dalje od motora, gps-a i slično. Ponovo, sve zavisi od individue. Povrede ne moraju uvek biti fatalne, ali je generalno sa motorima rizik jer naši putevi nisu baš najbolji.

Za neke je to stil života, za druge je to adrenalin, za treće je to samo vožnja. Ja recimo obožavam sve vrste brzih vozila, a pogotovo japanske i nemačke proizvodnje. To posmatram preko Jupitera u Ovnu. Merkur mi je u Strelcu. Naginjem više ka japancima jer Strelac vlada stvarima koje su relativno preko okeana, što dalje, tim bolje.

Mogući su problemi sa gumama recimo. Imam druga koji ima merkur konjukcija neptun i čim je kupio motor probao da ga vozi, gume su bile podmazane, razbio se k'o jaje.

Evo moje natalne. Hvala punooooooooo!!!! :zpozdrav:

moja natalna.png

Karta je zanimljiva jer da može spavala bi u kolima. z:mrgreen:

Ne vidim velike probleme, osim kasnije kada budu deca u pitanju. Tada potpuno izbegavati džipove koje je kupio ili poseduje partner. I generalno ne bi trebalo dozvoliti partneru da vozi, a ponajmanje da sipa benzin, gas i slično tome tokom druge polovine novembra i samog početka januara. Na put nikada gladni ne smete poći. Možda deluje naivno, ali ovo je veoma bitno u karti. Parče hleba ili kockica čokolade su vam potebni pre ulaska u automobil.

Oprezno rukovoditi sa gasom kao i ostalim gorivatima. Ne sviđa mi se to što je Merkur na osmom stepenu. Sve mi u natalu ukazuje na Oca i Dete. Vožnja po tunelima i u zemljama znaka Škorpije izuzetno opasna (primera radi - Norveška). Osoba se mora čuvati ženskih vozača više no muških. Merkur generalno nije ukršten i u dobroj je kombinaciji sa Saturnom. Ujutru primera radi ako vidite kamiončić koji prevozi hleb, probajte biti što dalje od njih.

Pre no što nastavim dalje sa ozbiljnijim tumačenjem, zbog čega je vožnja bitna osobi? Karta je prepuna Blizanaca i stepena istog te bi to moglo da bude i povoljno na kraju krajeva.

UUUUFffff... Karta je moja. Imam vec dvoje dece, i ucim voznju tek sada, sa 37 godina. Interesovalo me je kakvi su mi aspekti kao vozaca, bas upravo zbog dece. Nemam u planu neka veca kretanja, osim skole i treninga, kupovina po gradu itd.

Iskreno, odavno sam zelela da vozim i vozacki mi je bila jedna od zelja. Uvek sam smatrala da bih bila solidan vozac. Polazem u toku februara, a sad sam se malo i zabrinula........

Fascinirana sam Vasim detaljnim odgovorim, pratim Vas i na drugim temama:klap:. Evo stigla sam do polaganja voznje i prvi put pala, ubila me trema. Mozete li mi reci da li se to vidi u horoskopu za taj dan, prilog sam radila kao sinastriju na taj dan, ne znam uopste da li to moze tako.... Moju natalnu imate u prethodnom mom javljanju, da li se vidi da cu imati poteskoca prilikom polaganja? Hvala, i izvinjavam se ako smetam..Pozdrav
8.mart.png

Sledece polaganje imam 18.3. :think:

Prilozi

• 24.3.png
    24.3.png
    137,6 KB · Pregleda: 26
Poslednja izmena:
Ja evo da ispostujem pravila foruma,pa na ovoj temi da postavim pitanje koje me jako interesuje.Jeste da je malo zaboravljena tema,ali evo da je malo podignemo.Odavno sam polozila voznju,ali nisam imala auto.Sada cu imati sestrino vozilo na koriscenju,pa me interesuje kakav cu biti vozac.Sada me je neki strah i poprilicno sam nesigurna u sebe sto cu nadam se resiti dodatnim casovima....a kad sam polozila voznju,strah nisam imala...:heart:

Ja zivi uzas ,ja ne znam kako mi dali dozvolu,na ovoj temi procitah da mi strelci smo antitalenat,u smislu vise stvari istovremeno uzas,ali bukvalno.Znaci pre neki dan ja vozila,posle 100 godina ne voznje i muz kaze ajde druga,sta druga ne mogu vozim,citaj drzim volan obema rukama. Inace rodjena sestra strelac vozi kamiona onaj dugacak,sleper :manikir: ,ja sam bruka za strelce. :fdlan:

Ja zivi uzas ,ja ne znam kako mi dali dozvolu,na ovoj temi procitah da mi strelci smo antitalenat,u smislu vise stvari istovremeno uzas,ali bukvalno.Znaci pre neki dan ja vozila,posle 100 godina ne voznje i muz kaze ajde druga,sta druga ne mogu vozim,citaj drzim volan obema rukama. Inace rodjena sestra strelac vozi kamiona onaj dugacak,sleper :manikir: ,ja sam bruka za strelce. :fdlan:
Sve Strelčeve koje znam su vozači, ali očajni! 😁

Back