- Poruka
- 70.571
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Romantiku ne volim, mislim da je istraga totalni promašaj, snimanje ne volim u ovim godinama 50 +, volio sam u mladim danima.Prema anketi internet stranice LeAffair znatno se razlikuju želje muškaraca starijih od 40 godina i onih mlađih.
Muškarci stariji od 40 godina najviše žele romantiku u krevetu.
Ljubljenje i nežan, lagani, mazni seks nalaze se na prvom i drugom mestu njihovih želja, čak ispred oralnog seksa.
Na listi sledi ‘normalan seks’ (šta god podrazumevali pod tim), a onda seks sa ženama u seksi donjem rublju i visokim potpeticama, SM igrice i seks u troje.
Fotografisanje ili snimanje za vreme seksa im ne pada na pamet.
Štra vi mislite ( muskarci i žene) o ovom kvalitetu iznad kvantiteta i kakav seks volite u svojim +40 godinama
Da ne zamara mnogo, a i kičmu da ne opterećuje.Prema anketi internet stranice LeAffair znatno se razlikuju želje muškaraca starijih od 40 godina i onih mlađih.
Ljubljenje i nežan, lagani, mazni seks nalaze se na prvom i drugom mestu njihovih želja, čak ispred oralnog seksa.
Na listi sledi ‘normalan seks’ (šta god podrazumevali pod tim), a onda seks sa ženama u seksi donjem rublju i visokim potpeticama, SM igrice i seks u troje.
Štra vi mislite ( muskarci i žene) o ovom kvalitetu iznad kvantiteta i kakav seks volite u svojim +40 godinama
Ih bree..meni ujutru obavezno erekcija a i tokom noci .oće i na mozak, kad se sjuri sva krv dole a razum pomuti.
neka hvala što sam bocko, bocko sam, sad služi samo za pišanje.
nekad ujutru kad se digne čekam da se spusti a ja ustajem.
Srce ko u bika ,alatka ko u konjaIha, onda nemam šta da brinem...
Srce ko u bika...alatka i ne baš...![]()
Tesko ...
Ja nisam ejakulirao skoro 12 godina ČPIh bree..meni ujutru obavezno erekcija a i tokom noci .
Srce ko u bika ,alatka ko u konja![]()
i sanjašoral dok spavam
jez, 23Ih bree..meni ujutru obavezno erekcija a i tokom noci .
Ne skroz, pred kraj se osvestim al, samo malo da se uverim da ne sanjam.i sanjaš![]()
E onda moraš na posao ČPNe skroz, pred kraj se osvestim al, samo malo da se uverim da ne sanjam.![]()
Bez Magare nema...baNjaaaaIh bree..meni ujutru obavezno erekcija a i tokom noci .
шта је чп?E onda moraš na posao ČP
To što stavljaš na kraj rečenice, ali na američkoj tastaturi ČPшта је чп?![]()
To što stavljaš na kraj rečenice, ali na američkoj tastaturi ČP
Vole seks sa preparatima za potenciju evo moj dečko se kljuka sa nekom Kamagrom i Viagrom kupuje online našla sam mu sajt u telefonu.Prema anketi internet stranice LeAffair znatno se razlikuju želje muškaraca starijih od 40 godina i onih mlađih.
Dodje deda u apoteku, i kaze daj mi dete viagru...Vole seks sa preparatima za potenciju evo moj dečko se kljuka sa nekom Kamagrom i Viagrom kupuje online našla sam mu sajt u telefonu.
Sa 40+ godina muskarci vole samo dobar sex, ako nije dobar odose dalje dok ne nadju ono sto je dobro.Prema anketi internet stranice LeAffair znatno se razlikuju želje muškaraca starijih od 40 godina i onih mlađih.
a šta ti tražiš u njegovom telefonu?Vole seks sa preparatima za potenciju evo moj dečko se kljuka sa nekom Kamagrom i Viagrom kupuje online našla sam mu sajt u telefonu.
Verovatno da vidi jel ima još neku ČPa šta ti tražiš u njegovom telefonu?
Citirao te Ivan Ivanović, izgleda da se i on skriva medju nama.bilo kakav samo da ga bude
mašta je potrebna kod +40 plus, tako da treba maštatiNe skroz, pred kraj se osvestim al, samo malo da se uverim da ne sanjam.![]()