Kakav seks vole muškarci od 40 +?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
..kad budes imao 40+ opet ces poceti da mastas...:lol:
pa i imam,a i dalje mastam kad vidim zgodne zecice

Prema anketi internet stranice LeAffair znatno se razlikuju želje muškaraca starijih od 40 godina i onih mlađih.
Muškarci stariji od 40 godina najviše žele romantiku u krevetu.
Ljubljenje i nežan, lagani, mazni seks nalaze se na prvom i drugom mestu njihovih želja, čak ispred oralnog seksa.
Na listi sledi ‘normalan seks’ (šta god podrazumevali pod tim), a onda seks sa ženama u seksi donjem rublju i visokim potpeticama, SM igrice i seks u troje.
Fotografisanje ili snimanje za vreme seksa im ne pada na pamet.

Štra vi mislite ( muskarci i žene) o ovom kvalitetu iznad kvantiteta i kakav seks volite u svojim +40 godinama
volim isto sto i pre 20 godina

Prema anketi internet stranice LeAffair znatno se razlikuju želje muškaraca starijih od 40 godina i onih mlađih.
Muškarci stariji od 40 godina najviše žele romantiku u krevetu.
Ljubljenje i nežan, lagani, mazni seks nalaze se na prvom i drugom mestu njihovih želja, čak ispred oralnog seksa.
Na listi sledi ‘normalan seks’ (šta god podrazumevali pod tim), a onda seks sa ženama u seksi donjem rublju i visokim potpeticama, SM igrice i seks u troje.
Fotografisanje ili snimanje za vreme seksa im ne pada na pamet.

Štra vi mislite ( muskarci i žene) o ovom kvalitetu iznad kvantiteta i kakav seks volite u svojim +40 godinama
ako može sve ona duradi i da posle ne smara do prvog

kasmo mi hteli vi ste čuvale imovinu

shta mu ono dodje slow sex?

to je sad vamo strashno u trendu
paa jedan od razloga mož bude i slabija elastučnost prepucijuma kod penisa

i pevcu vreme ide

i sa 70 godina imaju sex

ako je uredno zhiveo , odlazio redovno kod doktora , pobrinuo se o svom telu i ako nije na slijepo uzimao viagru (narochito nashi mushkarci to nabavljaju na crnom trzhishtu) na svoju ruku

srcu nesmeta sex chak je i zdravo
ne znam
samo pišem šta sam čuo.
ko ima veliku alatku a slabo srce, nek zaboravi na keks.
ako hoće da živi.

Back