- Poruka
- 77.429
bilo kakav samo da ga budeŠtra vi mislite ( muskarci i žene) o ovom kvalitetu iznad kvantiteta i kakav seks volite u svojim +40 godinama
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bilo kakav samo da ga budeŠtra vi mislite ( muskarci i žene) o ovom kvalitetu iznad kvantiteta i kakav seks volite u svojim +40 godinama
Ma ne pitaš, nego vidiš i čuješ kad svršava, osim ako nije baš neka tiha ili nije uopšte svršila...to mi malo glupo,pa valda to primetiš
pa svaka će ti reći da je svršila i da je i da nije...
puna kuća a para za hotel nemasta je dotle doslo![]()
puna kuća a para za hotel nema
a više nisam supermen pa u letu da to obavim.
desanka mi malo pomaže a i to se drastično smanjilo.
e onda ne znaš vic
niti jedan supermen to ne obavlja u letu nego onako fino, natenane![]()
Takva vrsta odnosa sto volim ,pa nekada covek i ne primeti da li je partnerka zavrsila ,a moze da se desi i vise puta,nego cisto pitam da budem siguran.to mi malo glupo,pa valda to primetiš
pa svaka će ti reći da je svršila i da je i da nije...
Ako hoces da sacekas jos mesec-dvaNeki slobodan 40+?
Alal vera jesi nam dočarao![]()
Apsolutno nista.Šta fali ženama 40+?
De neće, sad traže i izvod iz matične knjige rođenih da vide vreme kad sam rođen pa prave natalnu kartu da vide kaki' sam
Slobodan ili ozenjen? Sa zenom ili svalerkom? Koiko dugo ozenjen i veran? Po kom uzorku je radjena anketa?Prema anketi internet stranice LeAffair znatno se razlikuju želje muškaraca starijih od 40 godina i onih mlađih.
Muškarci stariji od 40 godina najviše žele romantiku u krevetu.
Ljubljenje i nežan, lagani, mazni seks nalaze se na prvom i drugom mestu njihovih želja, čak ispred oralnog seksa.
Na listi sledi ‘normalan seks’ (šta god podrazumevali pod tim), a onda seks sa ženama u seksi donjem rublju i visokim potpeticama, SM igrice i seks u troje.
Fotografisanje ili snimanje za vreme seksa im ne pada na pamet.
Štra vi mislite ( muskarci i žene) o ovom kvalitetu iznad kvantiteta i kakav seks volite u svojim +40 godinama
Поза "Уморни косач".Ja na leđima a ona radi sve ostalo
Šta zamišljam? Ženu ili slamku?Поза "Уморни косач".
Руке обавезно под главу.
Ако имаш сламку за зуби имаш, ако не, замислиш.
Slobodan ili ozenjen? Sa zenom ili svalerkom? Koiko dugo ozenjen i veran? Po kom uzorku je radjena anketa?
Elem, za seks u braku ne znam, ja sam sa tim zavrsila sa 30+
A moje iskustvo se uopste ne poklapa sa gore navedenim istrazivajem
Naravno. Igracke su jako bitne. Volim onaj engleski autobus na kat.ovo vec zvuci realnonaravno, uz poneku igracku
![]()
Pivo, rostilj...Šta zamišljam? Ženu ili slamku?
Jbg, jednostavno je, kod partnerke budeš fin i pokažeš ljubav, kada naleti nešto onda se istutnjiš da zadovoljiš dušu i svi zadovoljni....Prema anketi internet stranice LeAffair znatno se razlikuju želje muškaraca starijih od 40 godina i onih mlađih.
Muškarci stariji od 40 godina najviše žele romantiku u krevetu.
Ljubljenje i nežan, lagani, mazni seks nalaze se na prvom i drugom mestu njihovih želja, čak ispred oralnog seksa.
Na listi sledi ‘normalan seks’ (šta god podrazumevali pod tim), a onda seks sa ženama u seksi donjem rublju i visokim potpeticama, SM igrice i seks u troje.
Fotografisanje ili snimanje za vreme seksa im ne pada na pamet.
Štra vi mislite ( muskarci i žene) o ovom kvalitetu iznad kvantiteta i kakav seks volite u svojim +40 godinama
sta je ČP?mantra?sad nikakav ČP
Jedino kad mora ČP