KAKAV MUSKARAC PRIVLACI VASU PAZNJU?

Meni se sviđa asketski tip, inteligentan ali ne sujetan, siguran u sebe i dosta feminiziran. Muka mi je od mačo prostaka. A kada sam birala, ja sam išla drugom logikom: Kakvog čoveka ne bih svarila? Glupog, ljubomornog, alkosa, narkomana, agresivca, prljavca. Ono kao, na prvi pogled te neko zainteresuje, ali kada odbaciš nepodobne osobine, malo na kandidatu ostaje. U principu, niko ne može da nađe idealnog čoveka, niti takav na svetu postoji, uvek biramo samo ono što je manje zlo i čemu možemo da se prilagodimo. Uostalom, izgled je jedno, on se može i doterati, a duša sasvim deseto.

Jednom mi se dogodila nešto šokantno: Radila sam u hotelu na moru i u prolazu ugledala mladog turistu kako sedi ispred svog bungalova. Tog trenutka kao da me neka sila zaustavila, stala sam ispred njega i buljila kao opčinjena. Da me pitate kako je izgledao, namam pojma, samo sam znala da ga poznajem i da mi je izuzetno drag. U njegovim očima videla da je u mislima negle vrlo daleko, kao da je u transu i da mi je zatražio BILO ŠTA, odmah bih to sa zadovoljstvom uradila, kao za najbliskiju osobu na svetu. Kasnije sam saznala da je iz Rusije, tako da se sigurno do tada nismo sreli, i ja samo mogu pretpostaviti da smo se znali u nekom ranijem životu. Slično, samo mnogo slabije dogodilo mi se još jednom, mislim da me je privukla njihova duša, i to je vrlo lepo objašnjenje, ali ima jedna začkoljica: zašto me nikada tako nije privukla duša neke žene?

Paznju moze da privuce i kinez koji mlati macetom po Knez Mihailovoj. A onaj koji me privlaci vizuelno ... nebitno. Onaj koji me seksualno privlaci je onaj koji ima pravi miris tela, ne onaj sto mirise na sapune i parfeme nego karaktristican ljutski miris. Onaj ko previse zaudara ili pogresno mirise, ne daj Boze da mu smrde noge, moze biti lep ko Apolon, dzabe, kad mu ne mozes prici.

Back