sevilja
Iskusan
- Poruka
- 6.145
Nisam ja u Atini. U Stuttgartu sam i mogu ti reci da je poslednjih par dana bas lepo! Sunce sija, 25 stepeni, i meni dosta za srecu!Шон:eto.. vish kako sve mozhe.. kupljeno. kako je u atini?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam ja u Atini. U Stuttgartu sam i mogu ti reci da je poslednjih par dana bas lepo! Sunce sija, 25 stepeni, i meni dosta za srecu!Шон:eto.. vish kako sve mozhe.. kupljeno. kako je u atini?![]()
Naravno!Karlito Brigante:Ma mož' kako 'oćeš,al' samo jedan prema jedan. :-P
Vid' ti njega! :shock: Ovo ću da bachim oma na politiku!Шон:znachi 10 kad stignesh ostavljash nam pp, ustvari bolje meni jer ovaj pasheni stalno trchka za suknjicama ima da promen 5 do tad![]()
Taktika ti je odlicna!Шон:znachi 10 kad stignesh ostavljash nam pp, ustvari bolje meni jer ovaj pasheni stalno trchka za suknjicama ima da promen 5 do tad![]()
A majq mu, pa to je sve zbog one unknown device, za sve je ona kriva, neko mi ugradio čip za depresiju, a sistem ne razume najbolje šta je autor hteo da kaže. Pa da, i oni virusi što mi T donela na USB, mož' da bude... Hm... može da bude svašta, doktore tvoji mi lekovi sada trebajuchika_doktor:prije da ce sistem da padne....nije dobro instaliran sigurno....ja sve znam ja najbolje znam
sevilja:Ono kao, jeste li vas dvojica najbolji drugari u RL?![]()
Kad bi nas videla zajedno,pala bi na nos...tako se lepo slažemo,da je to čudo.sevilja:Ono kao, jeste li vas dvojica najbolji drugari u RL?![]()
Ma kakav Bred Pit, on je k'o devojcica...musko bre, da lici na musko!Шон:pa koj cesh onda sa pashenima ja sad piso o bred pitu na temi svrshavanje.... neverovatno..
![]()
Samo tako...čudo da imaš sliku na ekranu.Lexa:Ma mogu i ja tako da je sredim, počupam sve po redu, pa šta zafali vratim
Nego... mrzi me
Ma i ne mrzi me.
Este vi najbolji drugari u RL, baš i mene zanima sada...
Ne. Sporazumevam se na Engleskom....kako stvari stoje, ovde ima svega samo ne Nemaca...pre cu Turski nauciti!Шон:a jel znash nemachki?