KAKAV JE OSECAJ PREVARE??

Ни за једну девојку (још увек) нисам сазнао да ме је варала.

Што се мене тиче, нисам никада преварио девојку нити икада имао намеру или жељу за тим. Једино сам имао (и још увек имам) жељу да будем са неколико њих одједном, али не да бих их фолирао него да видим какав је осећај :mrgreen: али некако не могу да се смувам са било којом девојком само из такве побуде а када се смувам са неком из неких ''виших'' побуда онда ми је глупо да тражим још других да бих испунио свој хир... :?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Nastavi da sanjas....

jednom sam prewarila dechka kog nisam wolela,chak nisam ni bila zaljubljena u njega..i jako mi je drago sh sam se osetjala bedno..nz zash sam se osetjala i ponizheno..:S
mada sam zadowoljna sh sam bila swesna d sam pogreshila,i priznala sam dechq da sam ga prewarila..nije me bio ostawio,mada smatram da je trebao..

u sushtini ne varam.
ne volim.
jbga,ako smo zajedno onda si vjerujemo i iskreni smo.
chim izigramo to povjerenje onda se mozemo biiiiiip,jer cje se to ponoviti jednom,pa drugi,pa trecji put...

ako volim tog momka,nikakav frajer,niti ogromna kolichina alkohola me necje natjerati da ga prevarim.

mada,u svakoj zeni ima mala qchkica koja voli prevariti momka koji joj ne znachi.

Osecaj preware?! Posle godinu i wise dana neko se seti da bi bilo ok otici negde i jednostawno me prewari... Sledeceg dana su swi znali sta je uradio ali niko da mi kaze... Prwo sam bila tuzna,pa histericna,pa nostalgicna a sada samo imam zelju da mu neko kosti polomi...Kao tadasnje oprawdanje sluzila je recenica "Pa morao sam..." a na pitanje "Zasto?!" odg je "Pa morao..." e taj osecaj je najjadniji....kad nekom nisi dowoljan...a sada kaze "Bilo je odwratno sa swakom posle i koja nije ti." a u skladu sa mojim trenutnim osecanjem dobije i odg koji,ipak, nije za jawnost....

Osecaj saznanja da vas neko prevario... Kako ste se osecali kad ste saznali da vas celo vreme neko varao? Npr. imao vezu uporedo sa vasom, a mislili ste da se to vama nikada nece dogoditi... Kako ste tada reagovali i koliko je bila ozbiljna ta prevara?
Ako vas nije prevario decko/ devojka, pisite o nekim drugim prevarama i vasim osecanjima povodom toga!!!

Nismo bili u vezi.Vidjali smo se jako dugo,tako usput.. Volela sam ga.Znala sam da on mene ne voli,ali sam kontala da verovatno oseca neshto prema meni chim se vidjamo toliko dugo.. uglavnom,saznala sam da ima devojku i da je voli na jedan tako glup nachin,ali ne znam iskreno shta me je vishe povredilo-To shto ima devojku ili to shto je zaljubljen u nju? Bilo mi je teshko,ne umem da se nosim sa takvim stvarima,ali sam izashla tada definitivno iz njegovog zivota,tj vidjala sam se sa njim josh par meseci i mic po mic ga napushtala..Bilo mi je neprirodno i nemoguce da odem Odmah posle 3 godine vidjanja. Ali otishla sam.To je ipak jedini nachin,vreme lechi sve.A koliko je vremena potrebno da prodje.. To je diskutabilno..

Mene decko nikad nije prevario.... Ali ja jesam decka...
Dopizdelo mi,bila sam ljuta na njega,on mi je nesto **** iza ledja..i ja ga prevarila...
Ali zato posle toga me je grizla savest i nisam mogla da spavam celu noc...osecala sam se uzasno:-?
Pitam se zasto? Sad mi uopste nije zao,taj decko je stvaro bio pacov...:p

E to je grozno...Mada ja nikada nisam prevarila dechka,a ni on mene deshavalo se u mom drushtvu.Drugarica prvo ide da se vidi sa "pravim" dachkom(sa kojim je godinu dana),pa onda sa nekim tamo kretenom koga je upoznala na moru...Stvarno bezveze ! A da jedan drug je imao po chetiri ribe odjednom.. :confused:

Osecaj saznanja da vas neko prevario... Kako ste se osecali kad ste saznali da vas celo vreme neko varao? Npr. imao vezu uporedo sa vasom, a mislili ste da se to vama nikada nece dogoditi... Kako ste tada reagovali i koliko je bila ozbiljna ta prevara?
Ako vas nije prevario decko/ devojka, pisite o nekim drugim prevarama i vasim osecanjima povodom toga!!!

povraca ti se, mislis na sve poljupce i dodire i pitas se koga je ljubio sat vremena pre tebe... pozelis da se oribas, da ga zaboravis, ali ako si ga iskreno volela onda si u qrcu i ne ide ti.. doduse, meni je poslo za rukom da zaboravim tipa, ali i dan danas kad se setim prodje me jeza i muchnina

Mene decko nikad nije prevario.... Ali ja jesam decka...
Dopizdelo mi,bila sam ljuta na njega,on mi je nesto **** iza ledja..i ja ga prevarila...
Ali zato posle toga me je grizla savest i nisam mogla da spavam celu noc...osecala sam se uzasno:-?
Pitam se zasto? Sad mi uopste nije zao,taj decko je stvaro bio pacov...:p

Otkud znas da te ne bi prevario?
Nisi mogla da spavas celu noc i bilo ti je uzasno, mora da si nesto lose pojela.

Salu na stranu, mene je devojka ostavila jer je zavolela mog najboljeg druga, a i ja sam ih upoznao, koji baksuz, a. Ali moj drug nije hteo da bude sa njom iz postovanja prema meni

pa nisam bio prevaren...a nisam ni varao niti cu...mislim da je to glupo ako si u ozbiljnoj vezi...jedino praktikujem da ako si free da se zaebavas i muvas...to ja recimo radim...jednostavno dodje mi...ali kad zelim s nekom osobom ozbiljnu vezu tu nema zaebavanja...znaci veran sam 200%...ali bilo kakav vid foliranja iskoriscavanja PREVARA ne dolazi u obzir...zato ja devojci na samom pocetku veze stavim do znanja nekoliko stvari...a jedino i glavno je to da sam ja svoj pre svega u vezi...ne zelim da me devojka tretira da sam samo njen....a u to svoj se racuna jos par stvari...znate na sta mislim...verovatno

ljudi... iskreno, ja sam napravila najvecu gresku u svom zivotu... jer sam prevarila svog decka... svaka cast drugim osobama koje ne grize savest,ali jednostavno, mene grize... a narocito zato sto taj decko to nije zasluzio... to sam uradila jos na pocetku nase veze, u prvih mesec dana, sa osobom koje se ni ne secam, ali sam to uradila... i ne mogu sebi da oprostim... on je osoba koju sam sanjala za sebe... a htela sam to da prokockam... to me je mucilo od samog pocetka da bih mu na kraju priznala... i sada znam... da mi takva glupost vise nikada u zivotu nece pasti na pamet... nisam htela sebi da priznam da je ovo 'ta', 'prava' veza...
ona sto se pojavljuje samo jednom u zivotu... malo je falilo da je izgubim... ljudi, molim vas, ne zajebavajte se, ako ste u vezi i jos ste srecni u toj vezi, volite tu osobu sa kojom ste a i ta osoba voli vas, nemojte dopustiti da to unistite...
kazem vam iz iskustva...
ljubim vas i puno pozdravljam...

Ma ne znam kakav je osecaj, jer me decko nije prevario......al drugarice su ti chudo - njih se pazi.....
a mushki su ti chudo isto....drugaricu je dechko prevario 1000 puta...a ona ludacha josh s njim...mislim da bi dechko koji bi me prevario bio jedna obichna mizerija za mene...zato dobro otvori ochi i ukljuchi mozak pre nego shto se upustish u bilo shta sa nekim dechkom...pa makar to bilo i samo drzanje za ruchice......

Back