- Poruka
- 3.568
sinnke:Sisolizach.
ne čudi me
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sinnke:Sisolizach.
LePiaf:Opa, shta je Svrbi? Smeta vam neshto? Da mozda stavimo i cenzuru na spominjanje Tijanica a propo cheshanja po jajima? Jbg, ipak je on direktor nacionalne televizije. Shta ce svet da pomisli o nama onda?
blondi:opet me nesto zanima?!
primecujem naime, i to vec duze vreme, cini mi se vec ceo zivot, da muskarci uvek guraju RUKU U DZEP trazeci ko fol kljuceve od avta ili vam je to precica do DOLNJE PAMETI?!![]()
1. ulazi fin gospodin na poslovni sastanak i pre nego mi da ruku, on mora da namesti svog svojega DRUGA :shock:
2. kolega sa posla stoji i prica samnom, a svo vreme pomera ruku po dzepu tj sa samim dzepom namesta LEPOTANA![]()
Mislim, pa sta TO RADITE TAMO???
Jel to treba nonstop namestati???
Izvin'te, gospodo
ali (zene) znamo da GA imate i GDE ga imate... ali nam nikako nije jasno sta vas to tamo tako nepodnosljivo svrbi, covek se nekad zapita o higieni![]()
Maxy:Vratio se Efendija:grin: .Dobro dosao:wink:
primecujem naime, i to vec duze vreme, cini mi se vec ceo zivot, da muskarci uvek guraju RUKU U DZEP trazeci ko fol kljuceve od avta ili vam je to precica do DOLNJE PAMETI?!![]()
1. ulazi fin gospodin na poslovni sastanak i pre nego mi da ruku, on mora da namesti svog svojega DRUGA :shock:
2. kolega sa posla stoji i prica samnom, a svo vreme pomera ruku po dzepu tj sa samim dzepom namesta LEPOTANA![]()
Izvin'te, gospodo
ali (zene) znamo da GA imate i GDE ga imate... ali nam nikako nije jasno sta vas to tamo tako nepodnosljivo svrbi, covek se nekad zapita o higieni![]()
tasicka:Joooj mene to toliko nervira da nemam reči. Ceskanje i namestanje bilo kad, bilo gde, pred bilo kim..., i kad čučnu nešto da urade i kad im se vidi pola dupeta!
Izvin'te, gospodo