kaj vas srbi tj sta vas svrbi?

blondi

Domaćin
Poruka
4.976
opet me nesto zanima?!

primecujem naime, i to vec duze vreme, cini mi se vec ceo zivot, da muskarci uvek guraju RUKU U DZEP trazeci ko fol kljuceve od avta ili vam je to precica do DOLNJE PAMETI?! :lol:

1. ulazi fin gospodin na poslovni sastanak i pre nego mi da ruku, on mora da namesti svog svojega DRUGA :shock:

2. kolega sa posla stoji i prica samnom, a svo vreme pomera ruku po dzepu tj sa samim dzepom namesta LEPOTANA :twisted:

Mislim, pa sta TO RADITE TAMO???
Jel to treba nonstop namestati???

Izvin'te, gospodo
ali (zene) znamo da GA imate i GDE ga imate... ali nam nikako nije jasno sta vas to tamo tako nepodnosljivo svrbi, covek se nekad zapita o higieni :mrgreen:

blondi:
opet me nesto zanima?!

primecujem naime, i to vec duze vreme, cini mi se vec ceo zivot, da muskarci uvek guraju RUKU U DZEP trazeci ko fol kljuceve od avta ili vam je to precica do DOLNJE PAMETI?! :lol:

1. ulazi fin gospodin na poslovni sastanak i pre nego mi da ruku, on mora da namesti svog svojega DRUGA :shock:

2. kolega sa posla stoji i prica samnom, a svo vreme pomera ruku po dzepu tj sa samim dzepom namesta LEPOTANA :twisted:

Izvin'te, gospodo
ali (zene) znamo da GA imate i GDE ga imate... ali nam nikako nije jasno sta vas to tamo tako nepodnosljivo svrbi, covek se nekad zapita o higieni :mrgreen:

Sta me gledas ja ti necu reci..............

Samo da ti sapnem nesto.........
225x169-3.jpg

blondi:
opet me nesto zanima?!

Izvin'te, gospodo

Ahahahahahaha...........nije higijena u pitanju već nesvesna radnja.......mada ipak to ne rade svi samo da znaš.......................

Po meni je to degutantno krajnje ... to je isto kao kad bi se mi tako češkali po grudima svaki čas, ili se pipkali dole i kad nas svrbi i kad nas ne svrbi. Ako mi možemo da se kontrolišemo, što i vi ne bi mogli?

Da znate kako to ružno i prostački izgleda, nikada to ne biste radili.....

To obicno rade tipovi koji nose siroke bokserice, jer jaja imaju tendenciju da budu prikljestena, a to nije ni malo prijatno. Ja nosim uske i one dobro odradjuju pos'o. Dok nisam nosio takav donji ves, i ja sam to radio.
Pitanje je kako vi to bas primetite... Ja ne primetim, osim ako lik jos ne napravi grimasu i savije u kolenima ih bolje uhvati...
Pa onda je tu Johnson, koji je u spustenom stanju obican visuljak koji takodje ima dobar radijus kretanja ka mestima prikljestenja
Pa onda znojenje... Nevazno je da li je cist ili ne, znoj svrbi...
Pa dlacice
Mislim...
Prekini da buljis u prepone muskarca dok pricas sa njim. Vama (navodno) smeta kad muskarci primete dubok dekolte, pa ocarani ne skidaju pogled.
A zasto nosite dekolte, ako nije da se vidi?

McMillan:
To obicno rade tipovi koji nose siroke bokserice, jer jaja imaju tendenciju da budu prikljestena, a to nije ni malo prijatno. Ja nosim uske i one dobro odradjuju pos'o. Dok nisam nosio takav donji ves, i ja sam to radio.
Pitanje je kako vi to bas primetite... Ja ne primetim, osim ako lik jos ne napravi grimasu i savije u kolenima ih bolje uhvati...
Pa onda je tu Johnson, koji je u spustenom stanju obican visuljak koji takodje ima dobar radijus kretanja ka mestima prikljestenja
Pa dlacice
Mislim...
Prekini da buljis u prepone muskarca dok pricas sa njim. Vama (navodno) smeta kad muskarci primete dubok dekolte, pa ocarani ne skidaju pogled.

Dekolte nosimo zato što to lepo na nama izgleda ... ali se ne drpamo i tako skrećemo pažnju.

McMillan:
Pa dlacice
Mislim...

pa sad neces verovati iako te gledam u oci za vreme razgovora polozaj tvoje ruka je u mom zornom uglu osim ako si je stavio iza ledja :lol:

btw jel se ti ceses zato da ja to vidim, jer ja naime zato nosim dekolte 8)

Back