Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 239.120
To zvuci lepo..rekli smo uglavnom sve lose strane..sad samo kesh..lokacija i vozimo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ajde,To zvuci lepo..rekli smo uglavnom sve lose strane..sad samo kesh..lokacija i vozimo![]()

Crash samo da dodam..da bih takodje otvorio kafic za svoje drustvo u nekom manjem ili zabacenijem mestu..u bgd-u je to propast u startu..velike dazbine..rashodi..zarada znak ?..konkurencija..reket..i nema sanse za opstankom.

Potpisujem.Šteta što si ovako isključiv, jer bih ti predložio kombinaciju samo za pravu raju: pivo ispred dragstora. U stvari, na ovo možemo gledati kao na alternativnu varijantu kafića, a istakao bih još kako se sve to uklapa u vaše prohteve:
1. Ćelavi klinci koji se tu okupljaju ne pričaju o skupim kolima (osim ukoliko im ne padne na um da ih polupaju), i ne prave buku jer su uglavnom pod prismotrom organa reda. Prave drugojačije gluposti i probleme, ali kada se nisi na vreme žalio, i to detaljno;
2. Sumnjam da ćeš na takvom mestu sresti muškarca sa seksualnim afinitetima ka sopstvenom polu, u stvari, teško da ćeš ih sresti sa sexualnim afinitetima uopšte, jer pivo i žene ne treba mešati;
3. Diskutabilno, ali gledaj du su ipak većina prisutnih pošteni radnici i neradnici, možda jedino da ti maznu gajbicu na kojoj si sedeo dok odeš da šoraš;
4. Devojaka definitivno nema, čak i kada prolaze ulicom pređu na drugu stranu.

A,neće da može.8)Angažovaću političkog istomišljenika koji te poznaje da mi bude bodygard,pa nećeš moći da špijuniraš.i karlito za koji si se kafic odlucio?
gde mozemo da ti uhodimo,onako svi skupa,forumski![]()

Fala.Nego ne znam ja sve,samo se pravim.Gde je to.Karlito..da te obavestim.Danas posle duzeg vremena bila u "Bre"..basta jos ne radi..samo dva stola kod ulaza u zgradu..onako za lokalce..unutra kao i obicno..prijatno i opusteno..na spratu nema guzve pre podne i u popodnevnim casovima..uvece zna se ..puno je..znaci ..za tvoje drustvo i tebe..popodnevno pitje..super..eto..dok im ne proradi moja omiljena basta..a ti sada iznalazi mane i zamerke..![]()

Fala.Nego ne znam ja sve,samo se pravim.Gde je to.![]()
Valjda ces jednom i da odes...Ma crash znas kako to ide..dodje inspekcija i kaze ti..moja cerka snimila najnoviju nokiu o mlogo joj se dopada..ti znas koliko je sati..ako nemas pak sat..on ti kaze..u knjigama vam pise da je kvaka od ulaznih vrata sa leve strane..a vama je sa desne..to vas kosta 3es iljade.kapiras..uvek ce naci nesto..ako ne igras po njihovom..uzmu te na zub.
Vazi ale..poz
Traži se...jedno ili više takvih mesta...da bi promenili okolinu ili da ne postanemo deo inventara na par naših omiljenih mesta.Šta je nepoželjno?
1.mesta gde se okupljaju ćelavi klinci koji prave buku i pričaju o glupim,skupim kolima,
2.gay sastajališta i slična grupi mesta,
3.gnezda sitnih kriminalaca i sličnog ološa i
4.kafići gde se skupljaju gomile devojaka koje smatraju da je Bog izmislio vreme da njima napakosti,i zbog toga moraju uvek da nađu koga će da dave,znači mesta gde je poremećena ravnoteža polova u ''korist'' navedenih.Lokacijski bi mogla da dođu u obzir mesta u širem krugu ''dvojke'',sa izuzetkom poteza od Brankovog mosta,autobuske stanice,štajge,do Slavije.Takođe je zanimljiv potez od Vuka do ''Lipovog lada''.Nepoželjna su mesta sa preglasnom muzikom i ljubiteljima ''pink kulture''.
Dolaze u obzir i sugestije o takvim mestima u celom BG-u,naravno.
Molim vaša cenjena mišljenja i predloge.Isključivo kafići.
Jel ste culi nekad kad kazu nekome "Povedi kompaniju"
Ili "Gde ti je kompanija?"Zovi ih Korporacija.Dobila sam strasnu ideju. Necu vise obicnu omladinu da nazivam drustvo, previze im se svijda ta rec, naloze se opasno. Dobila sam ideju kako da ih nazivam. Kompanija.Jel ste culi nekad kad kazu nekome "Povedi kompaniju"
Ili "Gde ti je kompanija?"
Taj avatar je bio '''zbog jedne divne crne žene''...a sad mi dosadio,pa da malo promenim.Karlito,sto si promenio avatar??Bas je bio kul, sad kao s nekom kucom da pricam...evo,imam i ja jedan predlog gde mozes da izvedes drustvo a zadovoljava kriterijume koje si naveo:igraonica"kockica" u Zemunu,tamo sigurno neces naici na celavce,sponzoruse,gejovce,kriminalce i ljubitelje pink kulture...tek su u povoju,a vi za sada mozete da uzivate....eh,sad vidim da ti lokacija ne odgovara...steta...

a tesko ce me taj zaustavitiA,neće da može.8)Angažovaću političkog istomišljenika koji te poznaje da mi bude bodygard,pa nećeš moći da špijuniraš.![]()

Sta ti je dosadilo..? avatar ili jedna divna crna zena..Taj avatar je bio '''zbog jedne divne crne žene''...a sad mi dosadio,pa da malo promenim.![]()

Avatar.A ona je i dalje podjednako divna.Sta ti je dosadilo..? avatar ili jedna divna crna zena..![]()

A šo da ne?pa šo si ondak toorio kera...??
Kad neko mož' da stavi mačora koga je neko tukao po ušima,čiča Glišu koji peca u nekoj bari,svoju sliku...što ja ne bi turio fifija u avatar?
Skroz.BG je postao selendra u kojoj niko ne poštuje nikog i nikakve zakone.Očigledno je da si neprilagodjen životu u urbanoj sredini.