Kafić za moje društvo

Pazi, pazi... :lol:
A da ne svraćaš možda i u "Skicu", na Kosančićevom Vencu?
skica nije losa osim kad se nadimi pa krenes da places od dima.super je kad otvore baste,kosancicev venac je bas prijatan...
i stepenice tu ispod,nije neki enterijer (ustvari elegantno ali obicno,nekako starilno) ali ima lep pogled na reku i drugu stranu grada.
Nisi blesav :-D

Klub svetskih putnika je ono sto trazis... to je preko puta Optimista.
Vrt je relativno u blizini Bulevara... propao je pa sad nema namontiranih zurkica a i dalje je cosy (bila pre pola godine, izvinjavam se ako je zatvoren u medjuvremenu!)
I... znam da nije na potezu ali MORAM da pohvalim jos malo pa nedostupan, na samom kraju Ade (treci od kraja) Reziser... znaci kafa mojih snova se sluzi tu. Pored njega je jos jedan sa kuvanim vinom i kojecime (Na kraju sveta mislim da se zove), ali ta galerija/kafic je posle ... onog kako se zove KPGT?! daleko najugodnije mestasce koje otkrih u poslednje vreme.
radi klub svetskih putnika i to samo tako.super je mesto jer izgleda ko vremeplov,mada je malo skuplje i teze dostupno (sto u sustini i nije tako lose :lol: )
Ja znam skoro pa idealno mesto,a za mene je idealno mesto tamo gde nema skoro nikog da mogu da na miru prochitam novine i popijem sokitj poshto mrzim kafu.Da nema dranja pomahnitalih trinejdzera pozera i ostalih liliputanaca.I nisam lud da kazem gde je jer onda vishe ne bi bilo mira i tishine.
u meku prepodne kada nema dece?
u lokalnoj pekari dok prozdires burek?

joj, burek... to uopste nije losa ideja... ali, pitanje koje se sad namece je da li da potrosim dve vrste pomoci u istom danu? da li danas jesti i burek i cevape, il' ostaviti i nesto za neki drugi dan? cevape sa kajmakom, naravno... kad smo kod mesta, ja mislim da tebi treba kafana po danu... mada znam da ti neces tamo... nije fensi... p.s. jao, uclanio sam se na fejs buk... ko zeli da postane moj prijatelj? iskreno, ja ono nista ne razumem... niti se preterano trudim...

Nisi blesav :-D

Klub svetskih putnika je ono sto trazis... to je preko puta Optimista.
Vrt je relativno u blizini Bulevara... propao je pa sad nema namontiranih zurkica a i dalje je cosy (bila pre pola godine, izvinjavam se ako je zatvoren u medjuvremenu!)
I... znam da nije na potezu ali MORAM da pohvalim jos malo pa nedostupan, na samom kraju Ade (treci od kraja) Reziser... znaci kafa mojih snova se sluzi tu. Pored njega je jos jedan sa kuvanim vinom i kojecime (Na kraju sveta mislim da se zove), ali ta galerija/kafic je posle ... onog kako se zove KPGT?! daleko najugodnije mestasce koje otkrih u poslednje vreme.
Hmmm...ovo miriše na tačku 4.:mrgreen:Pogledaću kad budem prolazio,neću da skrećem s puta.

Od Maske pa sve vise uz Bulevar, Skver,Cosak i Bre uz fotke..divan jesenji dan pre podne..dobra kafa i fino caskanje..:D

image001bn0.jpg
...
image004vo6.jpg

jadno je ali...ja se nekako uvek pronalazim u igraonicama...idealno bi bilo kad bi svi koji su u bgu bili ovde i da visimo u igraonici...
1. mozhesh da urlash kolko hotjesh...shto podrazumeva srpdanje jahanje(tovarenje na nsadskom) itd
2. mozhesh da se igrash...shto daje idealnu pozadinu za jahanje
3. ne morash da brinesh kako izgledash
4. ja uvek izgledam sjajno
5. da li ti uvek izgledash sjajno?
6. saznaj u vecherashnjoj emisiji "da li ja izgledam sjajno" samo na NOB televiziji

joj, burek... to uopste nije losa ideja... ali, pitanje koje se sad namece je da li da potrosim dve vrste pomoci u istom danu? da li danas jesti i burek i cevape, il' ostaviti i nesto za neki drugi dan? cevape sa kajmakom, naravno... kad smo kod mesta, ja mislim da tebi treba kafana po danu... mada znam da ti neces tamo... nije fensi... p.s. jao, uclanio sam se na fejs buk... ko zeli da postane moj prijatelj? iskreno, ja ono nista ne razumem... niti se preterano trudim...

А М И Н

Tacno..Topolska br. 4 prijatno mesto..:)

'' Виолета кућо стара?'' Врачар...мислим да је баш Тополска у питању.

Drage dame, da se mi nismo slučajno srele "s ove strane"?:lol:
Mada... nisam mislila na to mesto, nego na neko intimnije, manje... Npr: vrlo simpatičan kafić "Moment", na uglu Topolske i Petrogradske. A u neposrednoj blizini je i "Petrograd" (ćošak Petrogradske i Mileševske).

Drage dame, da se mi nismo slučajno srele "s ove strane"?:lol:
Mada... nisam mislila na to mesto, nego na neko intimnije, manje... Npr: vrlo simpatičan kafić "Moment", na uglu Topolske i Petrogradske. A u neposrednoj blizini je i "Petrograd" (ćošak Petrogradske i Mileševske).
Да, ''Петроград'' је диван.:)
Скроз симпатично месташце.

Back