Kafić za moje društvo

Temu sam shvatila kao preporuku a ne post analize da li je preporuceni kafic ok ili ne..Sve je to individualno.Nekome se neko mesto moze svideti pa da je najobicnija brvnara jer je drustvo i provod bio dobar kada se bilo u njemu.Kada sam se doselila u svoj kraj..na red je doslo i upoznavanje okoline i mesta za izlazak.Prvo sto su mi pokazali je bio jedan lokalni bife koji je bio zapis za ceo kraj.Sada je sredjeniji nego sto je bio i ima lepu bastu ali nista posebno.To ipak nikome od nas iz kraja i drustva ne smeta da se bar na 5 minuta ne zapljunemo tamo u smislu dobro jutro komsija.Mozes da cirnes i odes,platices sutra.Ako je guzva da sam uzmes pice iza sanka,ostavis stvari,cujes sta ima novo,gde je ko i sta radi..Rupicu,kako ga u lokalu zovemo, ne moze da mi zameni ni jedan kafic u gradu i meni je najbolji,sto ne znaci da bi i drugome..u ovom slucaju Karlitu..

Da ne reklamiram...znaci bez naziva...samo kraj...Divno mesto-basta kuce...malo ispod Bitefa...taj kraj ...oko Pavla Papa ulice i baletske skole...;onda recimo iznad Botanicke baste-bas tik tu.......;pa blizu Cvetnog trga......itd. ; a ima i par na N.Bgd. i Zemunu...:)

Ja se slažem.Samo mislim,bilo bi više žena nego nas.One su probirljive.:)
jedan od glavnih uslova je ispunjen ))sta ima lepshe,gde su zene tu su valjda i mushki
ali Dzordz me malo :-| znam da nije sve tako glatko i lako ,konkurencija ok,zarada i to nije najvaznije ,oko poreza stvarno ne znam.pdv +sta??porezi i doprinosi na zaposlene?plus sta?..ali ovo reket,krimosi
daj ,Karlito reci i ti nesto ))

Vidi ale..iskreno se nadam da vise nema tih krimosa koje pominjes..sada su neki drugi reketasi a to je drzava..ta sad sta je gore..bukvalno ti uvek mogu naci nesto na sta ces platiti 'reket'..poput mokrog cvora..stepenika..odeljka za nepusace..rashladnih uredjaja..baste..osvetljena..ma nema kraja..tako da moras biti bar malo krupnija riba..i znati cake..moras uzeti u obzir sta ima u blizini od konkurencije..skola..uopste koji profil ljudi moze svratiti..prolaznik..namernik..putnik..

Znas dzorz,svi smo se mi na neki nacin najeli napili nagledali,radi se o nekom malom mestu za okupljanje profila ljudi kao sto smo mi ovde, njihovih prijatelja, poznanika, u jednoj prijatnoj atmosferi,veselog entrijera,bez ustogljenosti i sta ja znam, kapaciteta 20 -30 mesta,male bastice ispred sa dovoljnim parking prostorom.gde bi se covek osecao kao kod svoje kuce,.mislim, da ovde neki ljudi imaju verovatno dosta poznanika u gradskim inspekcijama ,koji bi na neki nacin mogao biti stit od gore pomenutog haraca,sta ja znam pricamo..

Back