- Poruka
- 9.306
Pa mrzi me da sam pišem,a ženskinje nam se izgleda uvredile što nisam nahvalio ''Violetu''.kooj bre fejkovo?.... ( : mogli biste još malo da pišete na temu...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa mrzi me da sam pišem,a ženskinje nam se izgleda uvredile što nisam nahvalio ''Violetu''.kooj bre fejkovo?.... ( : mogli biste još malo da pišete na temu...

Pa mrzi me da sam pišem,a ženskinje nam se izgleda uvredile što nisam nahvalio ''Violetu''.![]()
Pa na to pitanje znam odgovor.a shto lepo ne pitash koja ce forumashica da te izvede na kafu i reshish problem...![]()

Pa na to pitanje znam odgovor.... temu sam postavio da bih našao mesto za kratko ćaskanje sa drugarima...a da nisi ti ta koja hoće da me izvede na kafu?
![]()

Dobro si shvatila...ja sam kriv što ne obraćam pažnju na detalje,pa je ispalo da delim neke savete,i šta ti ja znam...ujedno se izvinjavam Borki i Sevilji.Temu sam shvatila kao preporuku a ne post analize da li je preporuceni kafic ok ili ne..
Dobro si shvatila...ja sam kriv što ne obraćam pažnju na detalje,pa je ispalo da delim neke savete,i šta ti ja znam...ujedno se izvinjavam Borki i Sevilji.
e helana sada kad te videh setih se onog kafica kasper... : )
U redu..Primetio sam da prilično racionalno gledaš na ove diskusije,ali za one koje ulažu više emocija u sve ovo,ipak moj prethodni post.:wink:Nema potrebe za bilo kakvim izvinjenjem, Karlito.
Ipak, hvala na džentlmenski odabranoj pesmi.
jao, tamo nisam bila od oktobra...![]()

Ja se slažem.Samo mislim,bilo bi više žena nego nas.One su probirljive.Karlito,i ostala postovana druzino, sta mislite o ideji da napravimo neku rupicu..,sa basticom ispred,ulozio bi neku kintu, da se uzme nesto u zakup,da se sredi pristojno,sto mora da se ide na neka druga mesta...

Recimo da je veca mogucnost ubosti bingo..pa otvoriti nesto slicno..normalno sa natpisom..pod stavkama 1,2 i 3..sto je u prevodu science fiction![]()
I nije opstalo?Ne bih se složio ja sam jedno vreme bio vlasnik takvog mesta i to baš iz razloga da izbegnem pinkovsku kulturu dosadne klince i krimose.
Ne bih se složio ja sam jedno vreme bio vlasnik takvog mesta i to baš iz razloga da izbegnem pinkovsku kulturu dosadne klince i krimose.
I nije opstalo?
jedan od glavnih uslova je ispunjen ))sta ima lepshe,gde su zene tu su valjda i mushkiJa se slažem.Samo mislim,bilo bi više žena nego nas.One su probirljive.![]()
u svakom slucaju hvalaCrash samo da dodam..da bih takodje otvorio kafic za svoje drustvo u nekom manjem ili zabacenijem mestu..u bgd-u je to propast u startu..velike dazbine..rashodi..zarada znak ?..konkurencija..reket..i nema sanse za opstankom.