Дошао сам у кафану јер се обично у кафани причају разне приче о разним стварима, тако да не отварам тему него да упитам форумаше да ли би некога интересовало да поставим призму са којом гледм сунце без филтера?
Naravno, što da ne

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Дошао сам у кафану јер се обично у кафани причају разне приче о разним стварима, тако да не отварам тему него да упитам форумаше да ли би некога интересовало да поставим призму са којом гледм сунце без филтера?

Naravno, što da ne![]()
Bješe li ti ovo 23-ća Olimpijada? Preguraćeš ti bar još 3! 
Поздрав и теби Ристобе и чуо те Бог за још олимпијада, јер има још много тога да се ради и измишља. Ја мисим да је све светло које нам долази из свемира закривљено од 0 до један степен, зависно од тела које посматрамо. То је разлог померања спектра према екстрему.Pozdrav za Vula!Bješe li ti ovo 23-ća Olimpijada? Preguraćeš ti bar još 3!
![]()

Поздрав и теби,пријатељу, а на пивцету ти хвала, ја сам свој део попио. Размишљао сам на успоредбу и мислим да библијски постанак света и ова симулација еволуције истог је потпуно једнака. Нема стварног почетка. Ипак је забавно.Поздрав свима у кафани.

Шта ли нас све чека...
Nemam gde da turim ovo pa neka ide u kafanu.
“RODILA SAM MONSTRUMA”: Dobila bebu sa kozjim nogama – po četvrti put (foto)
http://www.telegraf.rs/zanimljivost...ila-bebu-sa-kozjim-nogama-po-cetvrti-put-foto
![]()
Grešiš. Mnogo grešiš. Monstrumi su Djavolja stvorenja.И монструми су Божја створењам јер за њих смо ми монструми.
Grešiš. Mnogo grešiš. Monstrumi su Djavolja stvorenja.
Ako imaš nameru sa mnom da se prepucavaš računaj da si izgubio pre nego što si i počeo. Ton kojim mi se obraćaš kazuje mi daću morati da za tebe pripremim neku drugu taktiku. Ako ne znaš da se Lucifer otrgao od Boga i da ima istu moć onda Bibliju u ruke i uči.Створитељ је створио све видљиво и невидљиво, мислим да ти је то требало бити јасно пре него си дошао до таквог закљаучка који издваја некога из те чињенице

On izgleda nije učestvovao ni u jednoj tuči pa zameće kavgu ovde. Ima sreće što ja neću na Prirodnim naukama da pravim nered po kafanama. Ako mu je do svadje i prepirke, dobro si ga uputio. Na kafanu na Filozoviji, menja onu na religiji.Ou nou... jel se to meni čini ili i ova kafana počinje da liči na onu zatvorenu na Religiji?![]()

А како се могао одвојити од Бога ако га Бог није створио?Ako imaš nameru sa mnom da se prepucavaš računaj da si izgubio pre nego što si i počeo. Ton kojim mi se obraćaš kazuje mi daću morati da za tebe pripremim neku drugu taktiku. Ako ne znaš da se Lucifer otrgao od Boga i da ima istu moć onda Bibliju u ruke i uči.![]()
Ko je i gde rekao da ga Bog nije strvorio? Stvorio ga, dao mu iste moći kao i što je sam ima. I ovaj se otrgao. (Lucifer)А како се могао одвојити од Бога ако га Бог није створио?
Не, не чини то ни Бог ни Ђаво него Божји закони које је Он створио универзуму кад је створио и универзум . Тим законима све подлеже. Кривити било кога за последице је безкорисно, јер ни Каин као ни Адам, Змија и Ева се нису могли сакрити због кршења тих закона тако не може ни нико други ма колико се трудио да скине кривицу са себе и да је припише другоме.Ko je i gde rekao da ga Bog nije strvorio? Stvorio ga, dao mu iste moći kao i što je sam ima. I ovaj se otrgao. (Lucifer)
U svojoj biti Bog je dobar i plemenit i nikada ne čini zlo. Tako da bi stvaranje monstruma njegovom voljom odudaralo od onoga šta Bog je. Sva zla životna i svetska čini djavo.
Може и тако, али то онда значи да није створио ни Ђавола.Bog je postavio zakone a nauka ih otkriva. Čovek ih koristi i sam krči svoj put. Dakle radja sam bez božje pomoći dalje. Kad napravi grešku van Božjeg zakona onda snosi i posledice. A pomenutog monstruma nije stvorio Bog nego žena koja je sa jarcom imala snošaj.
Kako može da znači da nije stvorio Djavola?Може и тако, али то онда значи да није створио ни Ђавола.

Kako može da znači da nije stvorio Djavola?
Ovde ne vidim zavisnost.
Kog monstruma? Ovaj konkretan primer ili pričaš uopšteno?Па ако није створио монструма онда није ни Ђавола, и Ђаво је последица Божјих закона као што си и ти и све остало.