buudala
Stara legenda
- Poruka
- 84.835
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i škole su otišle k vragu. Nastavnici/profesor nikakav autoritet nemaju...i ono malo što imaju krivo koriste. Sad djeca jedna drugoj daju minuse ako nisu uradili domaći ?! U moje vrijeme smo prepisivali jedni od drugih. Odgajaju ih da budu neprijatelji jedni drugima. A kad vidiš da su djeca s njima pola dana, a ostalo pola dana na ulici, jer roditelji rade.
Loše, jako loše.
Sve, iz korijena, treba promijeniti.![]()

Polako sa tom negativom.
'Loše jako loše' ne postoji jednostavno.
Naša deca su mali ljudi, imaju malo iskustva, a veće probleme od nas.
No, izguraće svako šta mora, još ako im se po koji matorac nađe u pomoći, sve dolazi na svoje mesto.
Dobro vam jutro.

...A dotle nam pukne kicma od vuce kola...![]()
...A dotle nam pukne kicma od vuce kola...![]()
Neće, danas su putevi mnogo ravniji i udobniji nego pre.
Postepeno ih učiš i uvodiš ili ih prepustš ostaloj ždrebadi, pa šta im bude

Polako sa tom negativom.
'Loše jako loše' ne postoji jednostavno.
Naša deca su mali ljudi, imaju malo iskustva, a veće probleme od nas.
No, izguraće svako šta mora, još ako im se po koji matorac nađe u pomoći, sve dolazi na svoje mesto.
Dobro vam jutro.

) problem je što ti matorci nisu više pored djeteta, što ždrjebad ne trče uz kola. Pogledajte samo američki sustav odgoja, zakazao potpuno. Mlađe generacije ne znaju što im je s roditeljima, godinama. Odu i ne vraćaju se. Starački domovi prepuni, ni ne pomišlja se o tom da se nešto učini za tog roditelja. On je svoje odradio, istrošio se, nikakve koristi od njega, idemo na reciklažu. Nekad se starost poštovala , identificirala s mudrošću, pitalo se starije za mišljenje. Sad čim prohoda i progovori misli da je najpametnije 

Tako je kolega MP.
Ždrebad se najbolje uče kad trče za kolima koje vuku roditelji.
Ždrebad koja su prepuštena sama sebi, obično budu dobra samo za salamu.

a o čemu ja pričam ?
U školi ih definitivno pumpaju napako. Doma roditelja nema, 90 % ih radi. Kad se vide to je kasno navečer, umori i jedni i drugi. Što može vidjeti to dijete ? Kako se gleda tv ?![]()
eh, kako bi bilo lijepo da loše , jako loše ne postoji...ali postoji i gore od toga.
Istina da su djeca mali ljudi i da će svi izgurati ono što trebaju. Sami su birali i lik i vrijeme koje im treba da bi taj put bio potpun. Kad se tako gleda onda je puno lakše.
Ali uvijek postoji ono ali () problem je što ti matorci nisu više pored djeteta, što ždrjebad ne trče uz kola. Pogledajte samo američki sustav odgoja, zakazao potpuno. Mlađe generacije ne znaju što im je s roditeljima, godinama. Odu i ne vraćaju se. Starački domovi prepuni, ni ne pomišlja se o tom da se nešto učini za tog roditelja. On je svoje odradio, istrošio se, nikakve koristi od njega, idemo na reciklažu. Nekad se starost poštovala , identificirala s mudrošću, pitalo se starije za mišljenje. Sad čim prohoda i progovori misli da je najpametnije
Karikiram, ali tu je to negdje.
Naravno, ne govorim za sve. Nadam se i dajem sve od sebe da kod mene ne bude tako. Pričam, pričam, pričam, dajem primjer, trudim se. Ali u ovom vremenu to ide daleko teže nego li je bilo prije.
Ali lijepo je ne gledati tako i staviti glavu u pijesak, eto me k tebi i barbi Bu, napravite mi mjesta![]()