Kafić "ATLANTIDA"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Heeeeej..gde si ti?!
Kako nista,ti si u ekipi sa M,organizujte se da nas posetite zajedno
pa idemo:)
Jedino ako ne dolazis sledece nedelje u BG,to vec menja sve,mozes i sada sa nama
bilo bi jako interesantno;)

joj koliko lijepog teksta :heart::heart::D

Prvo ja i MPM u ekipi (nemoj da čuje njegova Dama :D ) <--------šaaaalaaaa, naravno da smo ekipa :pivce:
drugo da sam dobrodošla :heart: to mi jednako kao i da sam došla :cmok2:

malo je daleko, a i toliko imam obaveza -nisam bila kod svojih (mame, tate, brata) već mjesec dana, a uru vrimena su od mene :rumenko:
Bit će prilike, vi se svi lijepo provedite. :ok:

joj koliko lijepog teksta :heart::heart::D

Prvo ja i MPM u ekipi (nemoj da čuje njegova Dama :D ) <--------šaaaalaaaa, naravno da smo ekipa :pivce:
drugo da sam dobrodošla :heart: to mi jednako kao i da sam došla :cmok2:

malo je daleko, a i toliko imam obaveza -nisam bila kod svojih (mame, tate, brata) već mjesec dana, a uru vrimena su od mene :rumenko:
Bit će prilike, vi se svi lijepo provedite. :ok:
Znam,to nemanje vremena nas toliko razdvaja od
prijatelja i porodice,pored one druge,finansijske strane
koja je hteli mi to da priznamo ili ne,jedna od vaznijih faktora u zivotu..
M i ti ste ekipa,skontala sam da ste iz istih krajeva :)
Dama za damu,virtuelni prijatelji imaju neko svoje posebno mesto u
nasim zivotima,jel tako?;)
Naravno da si dobrodosla,i ja sam dobila zeleno svetlo od tebe
za dolazak kod tebe ako se secas;)

Naravno da se sjećam. Ponuda stoji i ubuduće. Svim ženskim članovima, s muškim sam malo opreznija (iskustvo mi nalaže :p )
A ja i MPM smo soulmate ( s moje strane osjećaj, ne znam jel obostrano :D ), to je sve. :)

kafa_i_cokoladica.jpg

I meni se cini,dosta zajednickog imate:)
Ko zna,mozda me i vidis kod tebe sledeceg leta...nikad se ne zna:)

bilo bi mi drago :heart:

Ti , očito, imaš potpuno drugačiji doživljaj virtualnih druženja od mene. :) Moja su isakustva jako negativna.
Većinom sam imala posla s psihopatologijom foruma. :think: Jedno vrijeme sam se pitala jel moguće da toliko zločestih ljudi ima a ja ih u rl ne vidim. Jesam li slijepa kad ih ne vidim u rl ? Ima ih sigurnoi u rl, skrivenih pod svojim malim druželjubivim i prijatnim maskama- kad ih ima i u virtuali :D
U svima nama čuči mala zvijer ( u nekom i malo veća i malo strašnija, a nema ni kontrolu), puno ju je lakše tu osloboditi...ali ako je tu prisutna, suludo je vejrovati da je nema i u rl-samo je pitanje okidača.

Vjerojatno je istina negdje između mog i tvog mišljenja. :)

IAKO su gledatelji te večeri imali priliku pogledati niz izvanrednih trenutaka, mnogima se u sjećanje urezao duet pjevačice i autistične Jodi DiPiazza.

Naime, Comedy Central organizirao je večer nazvanu "Night Of Too Many Stars", a riječ je o događaju humanitarne prirode kojem cilj pomoći djeci s autizmom. I premda su mnogi očekivali šaljivu i ugodnu večer u društvu brojnih komičara, Jodi i Katy bez sumnje su postale zvijezde večeri nakon što je njihov zajednički nastup oduševio sve, a neke je uspio čak i rasplakati. Čak je i voditelj, komičar Jon Stewart, morao uzeti pauzu da dođe k sebi što je izazvalo dodatni aplauz publike.

U prilogu koji prethodi samom nastupu mnogi su doznali koji su problemi s kojima se djevojčica nosi i na koji joj je način bavljenje glazbom pomoglo.

Katy Perry na svom je Twitteru kasnije objavila: "Nikad neću zaboraviti ovu večer. Bio je to najvažniji trenutak u mojoj karijeri".

bilo bi mi drago :heart:

Ti , očito, imaš potpuno drugačiji doživljaj virtualnih druženja od mene. :) Moja su isakustva jako negativna.
Većinom sam imala posla s psihopatologijom foruma. :think: Jedno vrijeme sam se pitala jel moguće da toliko zločestih ljudi ima a ja ih u rl ne vidim. Jesam li slijepa kad ih ne vidim u rl ? Ima ih sigurnoi u rl, skrivenih pod svojim malim druželjubivim i prijatnim maskama- kad ih ima i u virtuali :D
U svima nama čuči mala zvijer ( u nekom i malo veća i malo strašnija, a nema ni kontrolu), puno ju je lakše tu osloboditi...ali ako je tu prisutna, suludo je vejrovati da je nema i u rl-samo je pitanje okidača.

Vjerojatno je istina negdje između mog i tvog mišljenja. :)
Verovatno...
Ne znam,upoznala sam divne ljude sa krstarice,
sta vise postali su mi blizi prijatelji od dosadasnjih ,,prijatelja,,
nikad se ne zna na kakvog ces ludaka naici i u RL a ne na netu..:cool:
Pozz tebi,moram da idem :bye:

Dže ste koke, evo Zoke ing-a. Š'a ima, a? Ebete sojke i dalje, nije vam dosadno.... :)

Nego, ko ili tko će me izvestiti o novostima, mrzi me da vrtim stranice unazad, vidim neko okupljenje palo, iz VR mehane se seli u pravu? :)

Jedno vrijeme sam se pitala jel moguće da toliko zločestih ljudi ima a ja ih u rl ne vidim. Jesam li slijepa kad ih ne vidim u rl ? Ima ih sigurnoi u rl, skrivenih pod svojim malim druželjubivim i prijatnim maskama- kad ih ima i u virtuali

Naravno da ih ima, al' u RL-u nemaju petlju da ispolje svoju mizeriju jer se tamo, u RL, lako dobije šljaga iza ušiju. No, ne treba mešati iskrene sa zlim ljudima. Ponekad istina boli a od iskrenog ne boli glava.

Dobra noć

Ako misliš na geografske krajeve neće baš biti tako.
Mada bih ja volleo da sam iz Splita ili negde sa Mora, rođen sam na Dunavu.

Tess i ja smo ekipa na neki drugi način.

Izeš ga ako ako umem da kažem na koji

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back