BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Odkad' nisam otimao mikrofon na svadbi...ihaaaaaaj....
E ni ja,ali sam prosle godine na proslavi mature,pevala ki slavuj u bari

na mikrofon,naravno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odkad' nisam otimao mikrofon na svadbi...ihaaaaaaj....

..u starojka svaka ko devojka ... al ga smisli,ocas posla 

A sto je vazno ko se udaje? Dok ima muzike...
Kad se moj najbolji prijatelj zenio, njegov otac, pokoj mu dusi, istera nas mlade u bastu restorana, a dragi gosti do orkestra!
Ja Maznem cipelu mladoj...i ne dam dok pevaljka i ramonika ne dodju za nas sto..
Dodje neko devojce i ne zna ni jednu pesmu!!
Ja kazem:" koju ne znas, ja pevam...moze?"
"Moze" - rece ona....
Na vidoje-kaseti, ja sledecih sat vremena ne puscam mikrofon, oko mene sve zene..trese, lupa, udara...!!! ludiloooooo
Prica se i dan-danas, da je od tog momenta svadba postala- svadba....![]()

da...ti i ja cemo da budemo starojko i prija..![]()

ne priimeni silu i natera me na tako nesto 

izgleda da je dosla samo laku noc da nam pozeli..
vece svima
..izgleda...
))spavati,spavati a mozda i sanjati..))

)ja sad upravo odoh da se kupam i da se razmagnetisem od racunara, docu opet posle
aj pa valjda ce neko da dodje da ne sedis sama u kafani, da se ne smoris)

Aj uzivaj,ne smaram se ja,upravo sam na tri teme ovde
Daj recept za razmagnetisavanje![]()

sednes u pozu lotosov cvet, opustis telo i misli na najnizu vibraciju i frekvenciju i pod odredjenim pritiskom pustis da ti se voda iz tusa sliva za vr cela po celom telu do pipe. posle odredjenog vremena kad ostis da je telo maksimalno opusteno kreces u akcijumsm da ne detaljisem dalje
![]()

Pozz Tes,pa gde si ti danima?

hahahha...i ja sam tako lagao dok se nisam ukocio od obicnog protezanja...
Dobrojutro svima.
Samo sam navratio da vas obavestim da ce me biti manje na krsti, znaci odmoricete se od mjih proser...., bar dok ne sredim finansijsko-poslovno-emotivno-psihicku krizu u kojoj sam se probudio sinoc u 2:00, kada je neki manijak pod drogama i sa utokom uleteo kolima u moju ogradu, i istu porusio u duzini od sest metara...
To je bila kapljica koja je nedostajala (posle Nanijevog razbijanja cela a juce i brade, gletovanja,matematike za 5. osnovne, investitora koji ne placaju, nesposobnih saradnika koji imaju siguran prihod na drugoj strani paih bole racku za zngazovanje po nasem biznisu)
Tako da sam izasao na ulicu i video lika koji gura razbijeni auto niz ulicu.
Video sam da je uradjen i znam da je to lik povratnik, poznat po siledzijskom ponasanju i stalnim sranjima koja pravi.
E, onda je nesto puklo u meni i potonuo sam u dubinu odakle se cuo Charlie Brown: "ovaj svet se deli na dve grupe ljudi : one koji trpe i one koji ih koriste,.a ja, pripadam vrsti koju ljudi koriste."
Sada pokusavam da se sastavim i krenem ponovo iz pocetka...nekog..negde..
Idem da se jos malko samosazaljevam, a onda u obnovu...
Ili u Albaniju.
Ajd' zdravo.
Što trebaju reći oni koji spavaju ispod mosta, prose na ulici, skupljaju boce po kontejnerima ?