Kafić "ATLANTIDA"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta im radis kad ih stignes?:mrgreen:

To sad zavisi.

Ako ju je jednostavno korigovati, ubrzo posle častim se kafom i surovom samovažnošću tipa: "ala sam ja genijalan"
Ako je potrebno promeniti neku od osnovnih postavki u modulu, tj premunduriti osnovnu ideju, i to tako da ostatak priče ne primeti promenu, to je onda gletovanje potkrovlja sa podrumom i svim ostalim između,
onda prenoćim i kad je gotovo, smislim način kako da da zamantam rukovodstvo da ne primeti proboj roka i gledam da se što pre naspavam. Za kafu i borbu sa samohvalospevom, tada nema niti snage niti vremena.
Jutro će promeniti sve, kažu mada takvo jutro još nikad nisam dočekao.

Nikad ne reci - nikad .
Bice jos puno jutara,jedno od mnogih ce
mozda i promeniti sve....
I ... jesi li genijalan ili si smislio nacin da zamantas rukovotstvo?

Nemas pojma koliko si u pravu sa ovom izjavom :lol:
Jasam zivi dokaz. Uglavnom,do juce nisam ni mastala o novom stanu i preseljenju u Bg iako radim u istom a sad je evo stan vec kaparisan i do detetovog polugodista - ja sam u SVOM :lol:
Ne bi da ulazim u detalje..ali sve se izokrenulo doslovno preko noci.

Jasam zivi dokaz. Uglavnom,do juce nisam ni mastala o novom stanu i preseljenju u Bg iako radim u istom a sad je evo stan vec kaparisan i do detetovog polugodista - ja sam u SVOM :lol:

Drago mi je da cujem neke lepe vesti u ova sugava vremena :)
Srecno vam useljenje u napred :ok:

Nikad ne reci - nikad .
Bice jos puno jutara,jedno od mnogih ce
mozda i promeniti sve....
I ... jesi li genijalan ili si smislio nacin da zamantas rukovotstvo?

Nisam genijalan.
Rukovodstvo, kao i svugde nema pojma sa aktuelnim tehničkim stanjem i manje ili više, radi na tome da se samozamantva i u principu guta osrednje velike proboje rokova, male ni ne primećuje, a od velikih strahuje mnogo više nego mi gnomi.

Naravno, svako jutro je pametnije ofd prethodne večeri, dovoljno je da se čovek naspava.

Svako jutro donese nešto novo, samo ja sam malo više osetljiv na te budalaštine tipa sve, ništa, uvek, nikad, svugde, nigde, jer toga u životu koji se između ostalog sastoji iz konačnog broja jutara, jednostavno nema.

Važnije je ipak da si ti dobro jutros.

Nisam genijalan.
Rukovodstvo, kao i svugde nema pojma sa aktuelnim tehničkim stanjem i manje ili više, radi na tome da se samozamantva i u principu guta osrednje velike proboje rokova, male ni ne primećuje, a od velikih strahuje mnogo više nego mi gnomi.

Naravno, svako jutro je pametnije ofd prethodne večeri, dovoljno je da se čovek naspava.

Svako jutro donese nešto novo, samo ja sam malo više osetljiv na te budalaštine tipa sve, ništa, uvek, nikad, svugde, nigde, jer toga u životu koji se između ostalog sastoji iz konačnog broja jutara, jednostavno nema.

Važnije je ipak da si ti dobro jutros.

Tako je :ok:
Ma da smo mi zivi i zdravi,sve ostalo je manje bitno;)

Znači, noć je promenila sve ili bar dosta toga?

Sad će ti trebati neko ko se razume u gletovanje, mislim da znam jednog dobrog a nije suviše skup.
čak prima uplate u šampitama

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back