Dobrojutro
Ima li budnih?
Kako izgleda mansarda?
Ima li budnih?
Kako izgleda mansarda?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sta im radis kad ih stignes?![]()
Nikad ne reci - nikad .
Bice jos puno jutara,jedno od mnogih ce
mozda i promeniti sve....
I ... jesi li genijalan ili si smislio nacin da zamantas rukovotstvo?

Nemas pojma koliko si u pravu sa ovom izjavom
Jasam zivi dokaz. Uglavnom,do juce nisam ni mastala o novom stanu i preseljenju u Bg iako radim u istom a sad je evo stan vec kaparisan i do detetovog polugodista - ja sam u SVOM
Ne bi da ulazim u detalje..ali sve se izokrenulo doslovno preko noci.

Nikad ne reci - nikad .
Bice jos puno jutara,jedno od mnogih ce
mozda i promeniti sve....
I ... jesi li genijalan ili si smislio nacin da zamantas rukovotstvo?
Nisam genijalan.
Rukovodstvo, kao i svugde nema pojma sa aktuelnim tehničkim stanjem i manje ili više, radi na tome da se samozamantva i u principu guta osrednje velike proboje rokova, male ni ne primećuje, a od velikih strahuje mnogo više nego mi gnomi.
Naravno, svako jutro je pametnije ofd prethodne večeri, dovoljno je da se čovek naspava.
Svako jutro donese nešto novo, samo ja sam malo više osetljiv na te budalaštine tipa sve, ništa, uvek, nikad, svugde, nigde, jer toga u životu koji se između ostalog sastoji iz konačnog broja jutara, jednostavno nema.
Važnije je ipak da si ti dobro jutros.

Nemas pojma koliko si u pravu sa ovom izjavom
Jasam zivi dokaz. Uglavnom,do juce nisam ni mastala o novom stanu i preseljenju u Bg iako radim u istom a sad je evo stan vec kaparisan i do detetovog polugodista - ja sam u SVOM
Znači, noć je promenila sve ili bar dosta toga?
Sad će ti trebati neko ko se razume u gletovanje, mislim da znam jednog dobrog a nije suviše skup.
čak prima uplate u šampitama
...koliko ti je platio za ovakav marketing?JA NE GLETUJEM I NE KRECIM!!!Nemas pojma koliko si u pravu sa ovom izjavom
...koliko ti je platio za ovakav marketing?

Znači, noć je promenila sve ili bar dosta toga?
Sad će ti trebati neko ko se razume u gletovanje, mislim da znam jednog dobrog a nije suviše skup.
čak prima uplate u šampitama

JA NE GLETUJEM I NE KRECIM!!!

da...ti i ja cemo da budemo starojko i prija..![]()
Ja cu biti kuma,da mi pevas..."kol'ko ima sad u kolu cura,najlepsa je kumina frizura.."
Kad uz ovo pocnu snajke i prije da tresu sis...pardon..grudima i dup...pardon...donjim delovima tela....IHAAAAAJ!