BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Dobro vece Tes..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ajd pa-pa...i mene zove moj,krevet...lepo lalajNaravno, nikad nije kasno
Odoh ja da legnem na krevet, 'oče da ga odnesu pa da čuvam. I televizor, dobro da gledam u njega, da i njega ne poplaše.
Pa-pa![]()

Dobro vece Tes..![]()

Apsolutno podržavam, još samo ako je fantastika u pitanju... primetio sam pripovedačku žicu u tvojm postovima, bilo bi šteta ne razvuči je u dužu formu.
Kreni sa kratkom formom, ne padaj u zamke tipa "napisaću roman, imam ideju" To nikad ne uspeva, odustane se nakon dva do tri lista.
Naravno da je rođeni pisac, pročitajte mu blogpridružujem se podršci, ti si rođeni pisac![]()
večer, večer...stigla ja, a vi se svi razbježali![]()

Naravno da je rođeni pisac, pročitajte mu blog![]()
Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku MPMcB.

Zao mi je,bas mi se lala...ustajem sutra rano i ako sam na bolovanu,moram na sto mesta po
gradu da zujim,vec sam se smorila od same pomisli na to sto me ceka sutra...
Kuckamo se sutra,kissic tebi draga![]()

Nije tako loše, pravim kumi čestitku za rođendan!![]()

E-čestitku, nažalost jer živi u New Yorku. Dve moje kume - jednu sam ja venčala a druga mene, su na moju neopisivu žalost, otišle u beli svet - jedna u Ameriku a druga u Australiju. Šmrc,šmrc, šmrc![]()

Izbegavam da se izjašnjavam o škakljivim temama, ali zbog tebe ću napraviti izuzetak. Mislim da ljudi treba da budu svesni okolnosti u kojima žive, i da se u skladu sa tim ponašaju. Veoma je bitno kakvog će to efekta imati u javnosti, a sigurna sam da će taj efekat biti izuzetno negativan, i javno mnjenje će još više iritirati. Posebno ove godine kad su postavili zbilja uvredljive slike - bar ono što sam videla na netu gde se direktno izruguju Hrišćanstvu, ja sam budista kao što znaš, ali se užasavam omalovažavanja verskih osećanja i blaćenja drugih religija uopšte - Tajna večera na kojoj sede trandže, Isus i Sveti Jovan se goli privatavaju u bazenu itd...Osim što je ružno, još je i glupo do zla boga. A kad je bila parada, grad je demoliran, baš me zanima šta su time postigli, sigurno ne ono što su hteli. Ja stvarno nemam ništa protiv gay populacije, ali sam očekivala pametnije poteze ako već toliko insistiraju da ih ljudi prihvate. Da sam ja na njihovom mestu, umesto da izazivam mržnju i destrukciju, lepo bih organizovala humanitarnu akciju gde bi se sredstva dala infektivnoj klinici gde vladaju loši uslovi. I time bi pokazali gest dobre volje i sigurno bi ih ljudi gledali sa više simpatija a i ozbiljnije shvatali, nego što ovako samo trpaju prst u oko ljudima kojima to nikako ne treba raditi.

OVO NAJVIŠE LIČI NA PTERODAKTILAMITSKO ČUDOVIŠTE
Peruanska vojska uhvatila gigantsku Chupacabru
![]()
Peruanska vojska uhvatila je nešto nalik gigantskom šišmišu, a sam pogled na njega tjera strah u kosti kod onih koji su ga imali prilike vidjeti kako leti nebom.
Sudeći prema mnogobrojnim navodima, ovo je biće 'isprepadalo' one koju su mu imali prilike svjedočiti prolazeći kroz dijelove Perua i ostalih zemalja Južne Amerike, a lokalno stanovništvo naziva ga Chupa Cabra.
Chupacabrama su se nazivale mnoge mitološke životinje različitih vrsta koje se nalaze u ruralnim i zabačenim predjelima Južne Amerike, a uglavnom je riječ o bićima koje je rijetko tko kada vidio, a kamoli uhvatio, iako je strah od njih općeprisutan.
Mit o postojanju chupacabre potječe iz Puerto Rica, no tijekom godina raširio se i na ostale zemlje Centralne i Južne Amerike, poput Kostarike, Meksika, Perua, i sl.
Ove mitske životinje nerijetko se optužuje da piju krv domaćim životinjama lokalnih stanovnika, a izgledom često odgovaraju gigantskim letećim lisicama nalik šišmišima kakvi se mogu pronaći u Indoneziji i na Filipinima.
Evo malo tebi smeha iz naših krajeva:
Negde u Vojvodini, dogodi se saobracajna nesreca, ali kakva, prevrnuo se kamion pun svinja i naravno svinje onako kontuzovane, pobegoše iz kamiona. Utom dolazi patrola milicije da ispita poziv o nesreci, ne znajuci o kakvoj se radi, ali kada je milicajac izašao iz kola pojure ga svinje da ga ujedu. Onako zaprepašcen se brze bolje popne na haubu od patrolnih kola i motorolom zove pojacanje i u isto vreme pocinje da puca na svinje. Komandir stanice ga preko motorole pita: "Jel' ima prezivelih?", na šta ce naš milicajac:
"Ima , al' sve cu da ih pobijem"!
Ovo je istiniti dogadaj koji se desio u okolini Cacka tokom '98 godine.
Jedan covek po imenu Radosav koji je po prirodi šaljivdzija, hteo je da se našali sa svojom zenom ali na neobican nacin. Ušao je u svoju štalu i zakacio se na gredu gde se vezao kaiševima, a predhodno se namazao brašnom po licu u nameri da se kao bojagi OBESI. Njegova zena ulazi u štalu i videci svog muza kako se klati mrtav na gredi pada u nesvest. U tom se skuplja pola sela i niko od njih se ne usuduje da Radosava skinu sa grede.
Potom dolazi policija. Jedan od policajac se penje na gredu u nameri da skine Radosava. U tom trenutku Radosav se okrece i namiguje policajcu.
Policajac pada u nesvest (jer je mislio da je mrtav) i pada sa grede i lomi ruku. Nesrecni Radosav je zbog ove neslane šale dobio 6 meseci zatvora.