BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Ma opusti se Biki.
Sve je to deo naše lude kuće.
Ustvari smo svi swatki ko šećerna boless.
Swatki,swatki,nego sta....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma opusti se Biki.
Sve je to deo naše lude kuće.
Ustvari smo svi swatki ko šećerna boless.

Dže ste koke, evo Zoke ing.
Joj što mi je fino u novoj kafani, pojma nemate![]()

Hvala, hvala... opet, u blogu su radovi sa književne radionice, sve sa postavljenom temom i dužinom. Samo dva pokušaja (oba na blogu) su izglasana kao najbolja u krugu, sve ostalo -trc.
Prave stvari su za izdavača i njegove oči, only![]()
Ninđa drži pažnju mnogo snažnije.

ma nije to zbog djela barba Bu, godine su tu![]()
Tu su godine, al tu su i nedjela.

U pasivnim krajevima nije odrađena kulturna dekontaminacija a kad će, ne znamo
Biki, od pisanja se ne živi. Autoru pripada od 8 do 12 posto od prodatog tiraža, a mnogi izdavači daju primerke umesto keša, tako da mi je pisanija u drugom planu, život ne haje za htenja i afinitete. No, jedna zbirka je već kod izdavača, čekam da se vrati sa sugestijama za doradu (to radi urednik) pa onda ide korektoru i lektoru. Tek onda ide realizacija, koja opet zavisi od uslova i kapaciteta IP-a i njegovog plana.
A ima još jedna, u pripremi
PS:
Voleo bih da pišem palp, nebitno da li je Šejn, Ljubavni vikend roman ili Vajat Erp. Tu je lova, to narod guta, al' kao što rekoh, moji afiniteti nisu u tom pravcu.
![]()
Ja se slažem s Biki. (iako sam nebitna, samo kažemPS:
Voleo bih da pišem palp, nebitno da li je Šejn, Ljubavni vikend roman ili Vajat Erp. Tu je lova, to narod guta, al' kao što rekoh, moji afiniteti nisu u tom pravcu.
![]()
)
šta si tužna ?![]()
Znam,cinjenica je da se od pisanja ne zivi,na zalost mislim da je to jedino kod nas tako....
Pitala sam te onako,vec si jednom spomenuo tu zbirku koja je kod izdavaca,na to sam mislila,sta se desava itd..
Drzi se ti svog pravca,odlicno to radis,ljubavne romane,Sejna i sl. ima ko da pise..
Ja se slažem s Biki. (iako sam nebitna, samo kažem)
Koliko sam skužila živiš ti dobro i bez tih prihoda.
Nisu bitni novci, pišeš za svoj gušti i onih kojima se sviđaš.![]()
Osjećaj, očito me vara
Bolje da nisi.![]()
Zato i jeste skroz dobar