Kafić "ATLANTIDA"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
30% smanjuju...uzas
ma kakvi sindikati,nista od njih,u ugovorima o radu ne pise
da ne mogu da nam srezu platu,nigde:(

užas...užas...užas :(
Ne znam, teško se organizirati, pogotovo što je danas sretan tko radi uopće i lako se nađe zamjena. Ali, to je previše, 30 % je previše. Mogli bi bar pokušati nešto s sindikatima kad se već niste ugovorom osigurali. Možda je najgore samo im se prepustiti. Najgori oblik kapitalizma je na djelu, užas. :(:(

užas...užas...užas :(
Ne znam, teško se organizirati, pogotovo što je danas sretan tko radi uopće i lako se nađe zamjena. Ali, to je previše, 30 % je previše. Mogli bi bar pokušati nešto s sindikatima kad se već niste ugovorom osigurali. Možda je najgore samo im se prepustiti. Najgori oblik kapitalizma je na djelu, užas. :(:(

Sta reci...ljudi su u strahu za radno mesto,kakvo-takvo,pa cute i trpe
ali ni to nikako ne valja,ne ide u prilog nikome sem drzavi,ako se ovo uopste i moze nazvati drzavom:dash:

kontemplirao na temu smisla zivota bez sna....:sad2:

Evo ti par savjeta, što bih ja učinila na tvom mjestu.

1. Provjerila tko je sve nanovo ušao u moj život istovremeno s nesanicom. Odnosno jel se s nekim intenzivizirao odnos otkad je nastupila nesanica. Ima strašno negativnih ljudi i mi to osjećamo na suptilnoj razini, mada toga nismo ovako svjesni.
2. Provjerila mjesto spavanja (zračenja, tra-la-la...to valjda znaš)
3. Pokušala s prirodnim lijekovima, poput jastuka od lavande ili čaja za hmelja, suhi pivski kvasac i sl.
4. izbacila običnu vodu iz pića, pila orgoniziranu ili bar nekoloriranu
5. rapitala se gdje ima eft tečaj ili bar malo na internetu proučila isti i pokušala.

ima toga još, ovo za početak :p

Evo ti par savjeta, što bih ja učinila na tvom mjestu.

1. Provjerila tko je sve nanovo ušao u moj život istovremeno s nesanicom. Odnosno jel se s nekim intenzivizirao odnos otkad je nastupila nesanica. Ima strašno negativnih ljudi i mi to osjećamo na suptilnoj razini, mada toga nismo ovako svjesni.
2. Provjerila mjesto spavanja (zračenja, tra-la-la...to valjda znaš)
3. Pokušala s prirodnim lijekovima, poput jastuka od lavande ili čaja za hmelja, suhi pivski kvasac i sl.
4. izbacila običnu vodu iz pića, pila orgoniziranu ili bar nekoloriranu
5. rapitala se gdje ima eft tečaj ili bar malo na internetu proučila isti i pokušala.

ima toga još, ovo za početak :p

Bikilix...:mrgreen:

Ostalo je provereno dobro!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back