teserakt
Domaćin
- Poruka
- 3.994
Inace, zaspao sam kao zaklan, iako nisam popio bromazepam, i naravno, probudio se u 2:00....![]()
i što si radio od 2 do 4 ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Inace, zaspao sam kao zaklan, iako nisam popio bromazepam, i naravno, probudio se u 2:00....![]()

Jutro Biki.
Puno smanjuju plaću ? Nemate neki kolektivni ugovor ? Sindikate ?
Ne mogu tako...

Khm....sta sve znas da radis? CV na PP....![]()

Ma da...samo me "pukne" preko nosa i ujutru kaze:" izvini, spavala sam, to je bilo u snu!"....![]()

30% smanjuju...uzas
ma kakvi sindikati,nista od njih,u ugovorima o radu ne pise
da ne mogu da nam srezu platu,nigde![]()

Sad bih ti nesto rekao....ali necu.
Sad kad udarim unutrasnji zid sankcija, da vidim kako ce da reaguje!
...ma vaaaaaaaaaaaaaaaazi...
I meni su smanjili platu....nisam nista naplatio vec mesec dana...postaje zajebato, bato...i to bas-bas...![]()

užas...užas...užas
Ne znam, teško se organizirati, pogotovo što je danas sretan tko radi uopće i lako se nađe zamjena. Ali, to je previše, 30 % je previše. Mogli bi bar pokušati nešto s sindikatima kad se već niste ugovorom osigurali. Možda je najgore samo im se prepustiti. Najgori oblik kapitalizma je na djelu, užas.![]()

Sad cu da posaljem dragog u sumu,imamo neku sumu na selu,da posece i rasprodaje drva...ili da polako prodajem zlato iz kuce,koje nemam![]()
E, samo da ti kazem, ove godine ce zima da bude strasna! Znam jer sam ja spremio drva vec u septembru, sto je nezapamcen dogadjaj!..

A jedino nam jos to i preostaje a i besplatno jeBolje grupni sex? Kakvo samoubistvo?

Forumaski grupni sexBesplatno? GDE?
Mene je to uvek kostalo ...doduse, uvek sam umao grupni sex sa investitorima...tu ne znas ko koga j.ebe...ali na kraju ja najebem...
Mozda postoji neka bolja varijanta?

kontemplirao na temu smisla zivota bez sna....![]()

Evo ti par savjeta, što bih ja učinila na tvom mjestu.
1. Provjerila tko je sve nanovo ušao u moj život istovremeno s nesanicom. Odnosno jel se s nekim intenzivizirao odnos otkad je nastupila nesanica. Ima strašno negativnih ljudi i mi to osjećamo na suptilnoj razini, mada toga nismo ovako svjesni.
2. Provjerila mjesto spavanja (zračenja, tra-la-la...to valjda znaš)
3. Pokušala s prirodnim lijekovima, poput jastuka od lavande ili čaja za hmelja, suhi pivski kvasac i sl.
4. izbacila običnu vodu iz pića, pila orgoniziranu ili bar nekoloriranu
5. rapitala se gdje ima eft tečaj ili bar malo na internetu proučila isti i pokušala.
ima toga još, ovo za početak![]()

Bikilix...
Ostalo je provereno dobro!