- Poruka
- 2.130
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Malo li je što delimo istog muža nego još čitamo istu literaturu.

A ja ceo dan mislim na tebe.došla sam...
![]()

Jesi li videla Neru sta rece za nasu ljubav i brak?i ja na tebe...
i jela sam danas sladoled od jagode i setila se odmah ovih tvojih jagoda ovde...![]()

Sad si me bila bacila u razmisljanje. Pa ebote ja, nisam ih ja nasao. Obe pronasle mene. Nera me pronasla jos kad sam bio sesti Osnovne a ova moja druga zena kad sam se obukao u Carli Stouna.videla sam...![]()
i baš nešto razmišljam... kako si uspeo da nađeš dve skoro iste žene...![]()

samo što se tada i nismo baš voleli... 
Onda ti nisi bila ti. Ja racunam da si pocela da se transformises odmah posle pronalaska Carlija Stouna.ja sam te pronašla i pre nego što si bio čarli...samo što se tada i nismo baš voleli...
![]()

Onda ti nisi bila ti. Ja racunam da si pocela da se transformises odmah posle pronalaska Carlija Stouna.![]()
kad malo bolje razmislim, verovatno si u pravu... 
...
......ILKE, sto te nema na STADIONU...
...

Ne idem na zagadjene travnjake. Pasla se trava srale krave po njoj i smrdi ceo. Ovde je tako dobra atmosfera. Sve cisto i mirise kako koji gost udje....ILKE, sto te nema na STADIONU...
...

Sad cu da te napustim na jedno sat vremena. Idem da ti kupim jagode pa da odemo u kuhinju da umutimo slag. Vazi?šta će tamo kad sam mu ja ovde...![]()
Sad cu da te napustim na jedno sat vremena. Idem da ti kupim jagode pa da odemo u kuhinju da umutimo slag. Vazi?![]()
jedva čekam da se vratiš... 
Rekli smo da ćemo ga večeras praviti. Važi?samo još šlag fali...![]()