gost 445101
zmajka
- Poruka
- 45.745
Rekli smo da ćemo ga večeras praviti. Važi?![]()
važi...
i to ovde, a gosti neka gledaju... 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rekli smo da ćemo ga večeras praviti. Važi?![]()
i to ovde, a gosti neka gledaju... 
Poštujemo mi goste. Ima da im udovoljimo svaku želju. Ne treba ništa da plati.važi...i to ovde, a gosti neka gledaju...
![]()

važi...i to ovde, a gosti neka gledaju...
![]()

Nisam. Ja sam znao da dobro praviš šlag u spavaćoj sobi ali za kuhinju ti nisam verovao.zar si sumnjao u mene?![]()

Nisam. Ja sam znao da dobro praviš šlag u spavaćoj sobi ali za kuhinju ti nisam verovao.
Ko bi reko da se i na pultu može praviti onakav šlag?![]()
![]()

Kad stigneš kući obavezno da pogledaš onaj snimak gde su nas uhvatili u spavaćoj sobi. Da odlučiš jel da ih tužimo ili da tražimo otštetu za nedozvoljeno snimanje filma?
http://www.*******.org/video/883/sisata-zena-pusi-*****-i-****-se.html

Možeš li ti da smisliš nešto što ja ne bih ,mogao da ti ispunim?![]()

E nismo još probali na terasi.jel treba da ti pokažem da umem to i u bilo kojoj drugoj prostoriji?![]()

E nismo još probali na terasi.![]()

Jel u subotu ujutru ili uveče? Ja sutra krećem oko podne.terasu nikako ne smemo da omašimo...![]()

Jel u subotu ujutru ili uveče? Ja sutra krećem oko podne.![]()

I da ti stavim u usta?ma odmah ujutru, ko će da čeka veče...
i obavezno mi donesi jagode...![]()

Dao bih ti ga ja al´ ebiga cenzurisano. Pojavljuju se neke zvezdice.a dokle više da čekam taj šlag?![]()

Imamo m i našu kuhinju. Tamo ništa nije cenzurisano.ma to je tab nešto zayebao u podešavanjima samo da bismo se mi nervirali...![]()
Imamo m i našu kuhinju. Tamo ništa nije cenzurisano.![]()

Au šta si sve napravila pored šlaga. U mozak udara.ja odoh tamo i čekam te...![]()