springer
panonski mornar
- Poruka
- 18.802
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možeš li da uradiš screenshot na svom telefonu?Upravo to i ja mislim..da je signal oslabio zbog postavljanja odašiljača za "peticu". Po meni, 5G nije uopšte potreban. 4G je sasvim dovoljno brz internet.A ja inače radim na 3G, jer nisam u gradu, već u gorskom i šumovitom kraju, pa su postavljeni slabiji odašiljači. ..Ja na svom telefonu nemam instaliranu aplikaciju za smanjivanje slika, mogu samo izrezati ono što je na slici najvažnije.
![]()
Nisam na telefonu pronašla opciju za screenshot, mislim da ni ne postoji..ili ja to ne mogu pronaći..
Samsung Galaxy Grand, ne mogu sad pronaći točan naziv..
Odlično. Onda lepo uradiš screenshot slike koju hoćeš da postaviš i staviš tu drugu sliku. Nekoliko puta manje kilobajta, znači ići će mnogo lakše i brže, a videće se isto.Hvala, Kiki, sad sam pronašla i radi...![]()
i ja imam samsung i nije takoI ja imam Samsung, kod svakog je isto, ono što sam gore napisala.
i ja imam samsung i nije takoni na proslom, takodje samsungu nije bilo tako, vec onako kako sam ja napisao
![]()
![]()
Meni je ovo treći i na svima je isto. Ti verovatno imaš neki S(vemirski), a kod njih je naravno sve drugačije![]()
nije nego je Nto je vjerovatno za neznalice
![]()
![]()
![]()