springer
panonski mornar
- Poruka
- 18.802
To možda kod vas, kod nas kažu tek od četvrtka![]()
pa dodjite nam u goste do tad

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To možda kod vas, kod nas kažu tek od četvrtka![]()
Kakvo crno jutro, ovo je cik zore.... Ni ptice se nisu probudil......Dobro jutroooo
![]()
da li si bacila nesto slatko pticici![]()
Sad ako kažem da i ja ne volim ribu može pogrešno da se protumači......Ptičica više voli slaniše, obožava smoki, čips...junky food swan...
sve ono što ne treba, kad joj se da neka ribica neće ni da je omiriše![]()
ovdje se inace posluzujemo i upisujemo recke samiSad ako kažem da i ja ne volim ribu može pogrešno da se protumači......
Jednu krempitu molim i stavite na recku.
Blagodarim, a gde mi je kašičica ili viljuškica...... A može i jedna limunada, s' ledom.....ovdje se inace posluzujemo i upisujemo recke sami
ali evo za pocetak dok ne nadjes put do frizidera, da ne ispadnemo negostoprimljivi
Pogledajte prilog 719637
E, ovo je život..... Još ako nekog ne mrzi da mi prinese današnje novine i jednu čistu salvetu da obrišem naočare.... Jeste li planirali odlazak na more ove godine?Evo, izvol'te originalnu samoborsku krempitu, viljuškicu i limunadu...Nadam se da je Gospodin zadovoljan.
Pogledajte prilog 719653
Pogledajte prilog 719654
Uživajte!![]()
Ma jasno, a treba i da kupiš nov auto, 'de ćes da ideš s' tim kršom....Ove godine ništa od toga, bar ja.