springer
panonski mornar
- Poruka
- 18.802
ja ne odustajem do posljednjeg trenutka
a inace idem krajem avgusta, vidjet ćemo.
.gif)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Auto me sasvim lepo služi i ne mislim da ga menjam uskoro. To mi je poslednja briga.Ma jasno, a treba i da kupiš nov auto, 'de ćes da ideš s' tim kršom....
Kao stoji stvar sa drugim forumašima?
Mašala!Auto me sasvim lepo služi i ne mislim da ga menjam uskoro. To mi je poslednja briga.
Kakvo mi je to odlaženje kad nisam siguran kad ću se vratiti, svako malo uvode opet karantine, zabrane ...ja ne odustajem do posljednjeg trenutkaa inace idem krajem avgusta, vidjet ćemo.
Ima smislaKakvo mi je to odlaženje kad nisam siguran kad ću se vratiti, svako malo uvode opet karantine, zabrane ...
Lakše je ako sliku smanjiš u samom telefonu pa onda postaviš. Inače i ja imam problem sa signalom u poslednje vreme iako sam u drugoj državi i kod drugog operatera. Da nije možda i oko toga neka pandemija?Ja se mučim na mobitelu, a i on je već u komi (stara krama), pa mi oduzme puno vremena dok neku sliku uspijem staviti. A i signal je jako oslabio zadnjih dana.![]()