Kafe-poslastičarnica "Šećerlema"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
105988603_3477098755635977_6002110095231273039_n.jpg

:rotf:

Mornin' :uja:

Ja se mučim na mobitelu, a i on je već u komi (stara krama), pa mi oduzme puno vremena dok neku sliku uspijem staviti. A i signal je jako oslabio zadnjih dana. :D
Lakše je ako sliku smanjiš u samom telefonu pa onda postaviš. Inače i ja imam problem sa signalom u poslednje vreme iako sam u drugoj državi i kod drugog operatera. Da nije možda i oko toga neka pandemija? :think:

Upravo to i ja mislim..da je signal oslabio zbog postavljanja odašiljača za "peticu". Po meni, 5G nije uopšte potreban. 4G je sasvim dovoljno brz internet. :sad2: A ja inače radim na 3G, jer nisam u gradu, već u gorskom i šumovitom kraju, pa su postavljeni slabiji odašiljači. ..Ja na svom telefonu nemam instaliranu aplikaciju za smanjivanje slika, mogu samo izrezati ono što je na slici najvažnije. :p

zavisi od primjene, za neke stvari, prenos kratkih poruka, brojeva,.. je dovoljan i obicni GPRS (1G) a za neke, kao što su autopiloti u kamionima, autobusima, ... robotima je potreban i 5G. Progres je neminovan i ja mu se radujem :D

A kao što rekoh na prethodnoj strani, rezoluciju slike je najlakse smanjiti tako sto napravis screenshot. Ili posaljes sebi na facebook messenger, na primjer i onda skines primljenu sliku :lol: messenger je smanji,....itd itd

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back