gost 124326
Domaćin
- Poruka
- 4.116
Ma Partizan imao neki lagani trening. Zagrevaju se ljudi za ligu sampiona 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde ste bre ljudi?...zadrzase me ove ratne obaveze nemogu ni glavu da podignem.....
Ma Partizan imao neki lagani trening. Zagrevaju se ljudi za ligu sampiona![]()
Ima li ko da usluzi ovog gospodina sa tekilicom?
Tako nekako.....uopste se ne uzbudjujemoMa Partizan imao neki lagani trening. Zagrevaju se ljudi za ligu sampiona![]()
Hajde Generale izlazi iz rupe.![]()
E Grobari, vi se radujete jer ste prekinuli tradiciju. Sad ponovo nastaje ciklus od 7 godina posta.![]()
Super Generale
Jesi li prebio nekog cigana, ili nisi teo da ih bijes na njihov praznik![]()
Znaci bice vam potrebno 7 godina da se vratite u MSL kad vas budu vratili u beton ligu![]()
Ja ne pijem tekilu. Ja smem samo Coca Cola Zero. Uzimam je i ja iz frizidera kad vec nema ko da nas sluzi ovde u kafani. Inace, v.v.ilic ne tuguje. On je realan. Posle posta Partizana od 8 godina, mora se desiti i pobeda.Uzimam tekilu za svoj gros i castim V.V.Ilica da ne tuguje.Ne volim tuzne,pa makar i zvezdasi.
Sad ćemo to da sredimo![]()
Ja ne navijam za Chelsea!To je ujedno i za onu pobedu Čelzija
A sto te nema onda na temi Chelsea?Ja, eto, navijam za Chelsea. Još više otkako sam pukla na Manchester u utorak![]()
To je tema broj 2. Inče 8 godina je trajalo da nas pobedite na Groblju.I AC Milan je pao u beton ligu pa posle bio šampion Evrope. Jes stvarno, koje ono godine vi beste šampioni Evrope u fudbalu?
![]()
Ćao, ljudi, šta mi radite?
Dugo me nije bilo, imala sam gomilu obaveza, ali sam se vratila, i od sad će me, nadam se, biti češće ovde. Ceo pub ima piće od mene, a gazdi uz to i poseban![]()
Ja, eto, navijam za Chelsea. Još više otkako sam pukla na Manchester u utorak![]()
Nisi bila ovde skoro mesec dana a ne dve nedelje. Za to vreme smo ispili toliko vina da nismo vise imali mesta u kontejneru. Zato smo se opredelili za proizvodnju.
![]()
Ti nisi polozio Gramatiku!Znaci tako, ja ne dobijam nista, a brinuo sam se o tvojim poslovima za vreme tvog odsustva