General Dus@n
Iskusan
- Poruka
- 6.505
Jel ostalo nesto od te teme ,da je malo obidjem???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na ladju vise ne sme da se ide. Ja cu je potopiti a sa njom odose i mornari. Cekam samo 1313post.Jel ostalo nesto od te teme ,da je malo obidjem???

E, Generale! Duga je tom prica. Jos od 2005-e godine. 100 000 postova, zatvaranje teme i otvaranje nove...ma ne mogu da ti pricam. Mnogo je dugacko...........![]()
a ladja za
Najbolja tema na Krstarici ikad!![]()

Aaaaaa...........ladja mora da se trazi!!! Ali i kada se nadje ako ne prelistas dnevnik od strane 5 mozda ti se nece uciniti nista posebno. Zato i ako je nadjes prvo treba otici na ladju br. 1.Pa de nam reci nesto malo o ladji ILKE...ili da sam trazim![]()

.
?Pa ako ti kazem nije tesko da je pronadjes. Inace, mornari sa ladje su obilazili svet i resavali probleme koji su mucili ljude sirom sveta. I ovakav problem, pronalaska ladje bio bi jedan od zadataka koji su mkornari resavali. Na vama je da ladju pronadjete pa ako se ukljucite u resavanje svetskih problema mozda cu promeniti odluku i ladju necu potopiti!Ilke reci nam bar gdje je ta tema...na kojem forumu pa cu sam naci.
I kako se zove?

Cestitam Mr. Freak! Jos samo da nadjes prvu ladju. To je ladja No 2.Krstarica 777
A Ilke?
Evo malo muzike, nije bilo odavno

Evo je http://forum.krstarica.com/threads/78584&page=384
Procitao sam odma prvu stranu, i video je stara ladja usidrena
Svaka vam cast
Aj sad kazite da nisam Jack Bauer![]()

Kad procitas celu Prvu ladju, kasce ti se samo!Pa vi ste neko tajno drustvo
Jel dobijam jahtu?![]()

Ti si trazio!!!Tek sam na sedmoj stranici
Jao Ilke, gde nadje ovo u sred ispitnog roka.
Mislim ja se do sad nisam opterecivao aprilom, ali sad ja "drugarica" rekla da pozurim jer nece ona da izdrzava studenta![]()
Ja ti jos rekoh, Najbolja tema na Krstarici svih vremena a ti bese radoznao. Onda pocinje zabava!!!

Ako padnes i propadnes dolazis ovamo po dogovoru kao menadzer Star Cluba i ja te izdrzavam! Samo citaj!Tek sam na sedmoj stranici
Jao Ilke, gde nadje ovo u sred ispitnog roka.
Mislim ja se do sad nisam opterecivao aprilom, ali sad ja "drugarica" rekla da pozurim jer nece ona da izdrzava studenta![]()

Star Club is Star Club but she is the one![]()