Kafe "Casablanca"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hehe,il' ona tabla iz Gallipoli-a,nesto u fazonu,"beyond this point there is no hope".
Sto bi reko Mola,sada sam peta kolona,a mole.

Taj rad... i dodamo par slika da svima bude jasno da nema zezanja -

cody-vulture-011.jpg

Sad kad sam se docepo' vise instance mislio sam da inkriminisem one genericke postove,al' polako,moram pustit moj NKVD da se malo razmase.:lol:
Preuredicemo ovaj shithole,low budget perestrojka,ocekujem od moje hunte da bude inventivna.
Prvo sam mislio da preimenujemo ovo neugledno svratiste,bacajte sudješčns,ostali ako imaju pitanja,nek se obrate mojim gonzo consigliere-ima,ne moze svaka šuša pravo do Ajatolaha.
Eto ti sta se desava kad dobijes promošn,metamorfoziram se ko Goldblum u Kronenbergovoj Muvi.

Poslednja izmena:
Sad kad sam se docepo' vise instance mislio sam da inkriminisem one genericke postove,al' polako,moram pustit moj NKVD da se malo razmase.:lol:
Preuredicemo ovaj shithole,low budget perestrojka,ocekujem od moje hunte da bude inventivna.
Prvo sam mislio da preimenujemo ovo neugledno svratiste,bacajte sudješčns,ostali ako imaju pitanja,nek se obrate mojim gonzo consigliere-ima,ne moze svaka šuša pravo do Ajatolaha.
Eto ti sta se desava kad dobijes promošn,metamorfoziram se ko Goldblum u Kronenbergovoj Muvi.

... heh, vec mi se svidja... mada bih ja trebao da lay low neko vreme... vidim da me iznapadase neki klonovi dok me nije bilo -

... moji predlozi su naravno iz Platoon-a

Underworld

Poslednja izmena:
Kint i good_neighbour nemaju prekrsaja,kakvi Gandiji boga ti,dok je Exay cenzurisan vise no' pisma inmates-a iz gulaga,il' sto se ono prigradski veli,ima vise djela no Ivo Andric,mada ni Alleyes ne kaska puno,delikti all over the place.

Poslednja izmena:
Kint i good_neighbour nemaju prekrsaja,kakvi Gandiji boga ti,dok je Exay cenzurisan vise no' pisma inmates-a iz gulaga,il' sto se ono prigradski veli,ima vise djela no Ivo Andric,mada ni Alleyes ne kaska puno,delikti all over the place.

... meni je poslo za rukom i nesto sto je malo kom u istoriji ovog pdf-a - Nedoličan avatar/slika u profilu... molim da mi se to izbrise iz dosijea... mislim kako da postavim oglas u on trazi nju... sa takvom forumskom mrljom...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back