Kafe "Casablanca"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ove kvislinske kolaboracije su mu i najbolji projekti,onaj bilateralni izlet sa Stukom i ovo,kazem kvislinske,jer Cukic bez po muke roni po nivoima dna gdje pritisak drobi po' grand produkcije,druge su to jurisdikcije.

Poslednja izmena:
On bi da peva jos malo,jer je zivot samo jedan,Cukerica ne odustaje,ne znam samo okle' mu lova da finansira one blamerske poduhvate,mora da mu je zena monetarni bunar.
On mi je vazda bio ko' oni slikari sto izlazu po nekim rupama od galerija al' sa dobrim mezetlukom i picem,pa se svi sjate da obrste ono malo bakaluka i aj zdrao',sledeci put donosimo so.
Ne bi me cudilo da dijeli fetanu prsut na koncertima.

Jedno vreme je TV Metropolis imao dobar jutarnji program.... pojavljivao se Cukic ponekad (pa onda sve cesce i cesce),
nije mi bilo bas jasno o cemu se radi, dok ga ne najavise jednom ljudski kao generalnog urednika ili tako nesto...uglavnom neki top dog.
Verovatno je i dalje na toj poziciji, jer se vrti 50/50 regularni program i reklame za Megatrend... a reklame za Megatrend su zanimljiviji deo programa.

Jedno vreme je TV Metropolis imao dobar jutarnji program.... pojavljivao se Cukic ponekad (pa onda sve cesce i cesce),
nije mi bilo bas jasno o cemu se radi, dok ga ne najavise jednom ljudski kao generalnog urednika ili tako nesto...uglavnom neki top dog.
Verovatno je i dalje na toj poziciji, jer se vrti 50/50 regularni program i reklame za Megatrend... a reklame za Megatrend su zanimljiviji deo programa.

Ne treba ti bolji dokaz sjebanosti medija od necije ideje da bi Dejan Cukic bio dobar urednik.
Malo po malo,kasnije ga niko nije mogao izbacit'.
Cukero nas...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back