Exaybachay
Gost
- Poruka
- 4.333
Hehe,il' ona tabla iz Gallipoli-a,nesto u fazonu,"beyond this point there is no hope".
Sto bi reko Mola,sada sam peta kolona,a mole.
Taj rad... i dodamo par slika da svima bude jasno da nema zezanja -
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hehe,il' ona tabla iz Gallipoli-a,nesto u fazonu,"beyond this point there is no hope".
Sto bi reko Mola,sada sam peta kolona,a mole.
Is it just me,il' ovdje nesto zeleno isijava...

! Cestitam na promociji Pajo Sad kad sam se docepo' vise instance mislio sam da inkriminisem one genericke postove,al' polako,moram pustit moj NKVD da se malo razmase.
Preuredicemo ovaj shithole,low budget perestrojka,ocekujem od moje hunte da bude inventivna.
Prvo sam mislio da preimenujemo ovo neugledno svratiste,bacajte sudješčns,ostali ako imaju pitanja,nek se obrate mojim gonzo consigliere-ima,ne moze svaka šuša pravo do Ajatolaha.
Eto ti sta se desava kad dobijes promošn,metamorfoziram se ko Goldblum u Kronenbergovoj Muvi.
Kint i good_neighbour nemaju prekrsaja,kakvi Gandiji boga ti,dok je Exay cenzurisan vise no' pisma inmates-a iz gulaga,il' sto se ono prigradski veli,ima vise djela no Ivo Andric,mada ni Alleyes ne kaska puno,delikti all over the place.
Kint i good_neighbour nemaju prekrsaja,kakvi Gandiji boga ti,dok je Exay cenzurisan vise no' pisma inmates-a iz gulaga,il' sto se ono prigradski veli,ima vise djela no Ivo Andric,mada ni Alleyes ne kaska puno,delikti all over the place.

))