Kafe "Casablanca"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mrzi me da čitam. A i inače sam dobio na kablovskoj filmski kanal Sundance, i baš sam uhvatio nekakav dokumentarac o dotičnom gde ga predstaviše bukvalno kao mogula nezavisnog filma, maltene kao Orsona Velsa... a u stvari je tipičan šajlok kao i njeova bratija koja vodi Holivud.

Dugacak tekst, a u stvari stalno ista prica - da je bio mocan producent, a i fizicki snazan, zastrasujuca pojava, da je koristio svoj polozaj i nekorektno se ponasao prema glumicama (doceka ih polugo, zahteva masazu iili oralni seks itd.), a mnoge od ovih koje su svedocile kazu da su se uplasile kako od njegpve fizicke snage, tako od odmazde u slucaju da kazu ne... ma, bas kao sto zamisljas casting couch... znaci nije silovanje, a opet, jeste zloupotreba moci... najgotivnija u celom clanku je Rosana Arquette koja mu je samo rekla I am not that girl, i napustila prostoriju... i sad se ne zna da li je to razlog sto je bas i nema u filmovima :lol:
Zanimljivo koliko takvih likova je javno lincovano u poslednje vreme... Nije mi ga zao - kome je jednom neki matorac na poziciji moci dahtao za vrat moze samo da se smeska dok cita :)

Poslednja izmena:
Dugacak tekst, a u stvari stalno ista prica - da je bio mocan producent, a i fizicki snazan, zastrasujuca pojava, da je koristio svoj polozaj i nekorektno se ponasao prema glumicama (doceka ih polugo, zahteva masazu iili oralni seks itd.), a mnoge od ovih koje su svedocile kazu da su se uplasile kako od njegpve fizicke snage, tako od odmazde u slucaju da kazu ne... ma, bas kao sto zamisljas casting couch... znaci nije silovanje, a opet, jeste zloupotreba moci... najgotivnija u celom clanku je Rosana Arquette koja mu je samo rekla I am not that girl, i napustila prostoriju... i sad se ne zna da li je to razlog sto je bas i nema u filmovima :lol:
Zanimljivo koliko takvih likova je javno lincovano u poslednje vreme... Nije mi ga zao - kome je jednom neki matorac na poziciji moci dahtao za vrat moze samo da se smeska dok cita :)

Pih...

Trebala je malo oštrije... pada mi na pamet nešto ovako -

... asshole, fuckin' Kabbalah reading motherfucker. Get the **** out of my house.

PS. Mislim da je ovo uzvikivao i Gaj Riči u sudnici prilikom brakorazvodne parnice sa Madonom... :rotf:

E zabole me... totalno nebitna vest za mene ako je Gvinet Paltruo morala da mu siše ki*tu za ulogu u Zaljubljenom Šekspiru...

Get it Hondurasstain.

Više me brine što neki manijak proganja devojke u GSP-u od nekog bivola iz Holivuda koji koristi poziciju da dobije ******** od establiranih glumica...

Samo sam spomenuo spin sa dokumentarcem koji se vrti na televiziji da je čovek bio maltene guru nezavisnog filma...

Over & out.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back