Verbal_Kint
Iskusan
- Poruka
- 5.339
@Krle22 - tviter verzija. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lepo sam ja govorila da je Kevin Spejsi uvek ljigav i da ne volim da gledam filmove u kojima glumi, pa svi govore - luda sam.
Kako je sad zanimljivo gledati te reakcije ljudi koji su masturbirali na Spejsija.![]()
Ma ceo Holivud je nastran, što je najgore od svega. Sigurna sam da ima još takvih poput Spejsija, samo se skrivaju za sada.
Svakako je i dalje odličan glumac, kako god.
Ali sumnjam da će u skorije vreme dobiti neku ulogu, jer kad publika zamrzi, baš zamrzi haha
Meni to i ne smeta toliko, jedino sam ishejtovala Anđelinu Džoli zbog onog filma što je režirala i od tad je ne volim gledati
Al to samo kad se dira naš narod!
U jbt kakav sam patriota!
Ма Анђелина се и није нешто прославила као режисер.Тотално сулуд филм без икакве основе.
Она као глумица је просјек,има неколико моћних улога,остало је углавном треш.
Што се тиче Холивуда,они су одавно застранили,то је друга димензија.Кокаин,блуд,раз врат,зарађују ненормално и не знају шта ће више од бахтлука.
A ni ovde nije bas trezan
Odvratan je ... ne znm ko je na njega mastrubirao ...nikada nije bio lijep il privlacanLepo sam ja govorila da je Kevin Spejsi uvek ljigav i da ne volim da gledam filmove u kojima glumi, pa svi govore - luda sam.
Kako je sad zanimljivo gledati te reakcije ljudi koji su masturbirali na Spejsija.![]()
Спејси је антимастурбација али је психо за медаљу. Је л постоји неки неправедно запостављен филм у коме он глуми сличан карактер?
По мени он је одличан глумац,очигледно мало поремећен али реално ко није у Холивуду.Све је то једна комуна зрела за лудницу!Спејси је антимастурбација али је психо за медаљу. Је л постоји неки неправедно запостављен филм у коме он глуми сличан карактер?
Спејси је антимастурбација али је психо за медаљу. Је л постоји неки неправедно запостављен филм у коме он глуми сличан карактер?