Kafanske priče

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
stvarno si povrsan:roll:......a gde su reci ove pesme........samo instrumental:whistling:
pa zar sve moram ja, opet............

"nekada, kada places,
niko ne oseti tvoju tugu.....

nekada, kada se smejes,
niko ne oseti tvoju srecu....

zato prni ....prni....
to ce sigurno svi da osete"

Evo vam

200px-Rubinov_vinjak.jpg

Za trud:super:

Kao sto znas, niko nije hteo tvoj kupus da krka, pa sammorao brze bolje sa rostiljem da uletim....a i ne razumem taj spot, sa kojim ciljem si ga postavio tu?

I nadam se da ces se izvinuti sto si me nazvao prevarantom i hohstaplerom, jer ja to nisam.
Mada, od te nade ce bidne slabe vajde.....

Sal ne izvrci moje reci, nego se izvini sto si mi vredjao porodicu.

a za podvarak, ko bajagi niste hteli, a Ozi mi rece da mu je Milica trazila 2 lonca da joj zapakuje i to sve sa slaninom, kaze vole to ovi moji poweri :)

Poslednja izmena:
Ja nisam vredjao tvoju porodicu, niti bih to ikada uradio. Barem ne prvi i bez razloga.
Samo sam replicirao na Atakualpin post koji je opisao kako su lekari bezdusno otpisali umiruce dete, nazivajuci ga kretenom.

Moja reakcija je bila ljudska i prirodna.

I ti nazivas kretenom taksistu koji te odere, ili vozaca gsp-a koji vozi kao na trkama ili sl..

A svoje licno iskustvo sam ti lepo objasnio i preneo.

Ti si to sve izvrtao misleci da ja napadam tvoju porodicu, a i sam nisam znao da su oni lekari, niti me interesuju oni. Ne diskutujem ni o njima, ni sa njima.

A i sam znas da sam lekarsku profesiju branio pred tvojim Ozimenom i drugima ne samo jednom.

U svakom zitu ima kukolja, Parki....shvati to. A Atakualpa i ja smo diskutovali o tom kukolju...dok ti nisi sav uvredjen i besan uleteo.

Procitaj sve ponovo smiren, i videces sam. A da ne ispadne da ja samo popujem, vidi zadnji post u temi zavere....

I ne izmisljaj da sam ti vredjao porodicu. Pokazi mi taj tekst, post.

Neee...pa to je istina.
Vidi ovako....

Ko na svakom koraku ceka da provocira, napada i pljuje?

Zavidni, ljubomorni i tako.
Iskustva iz zivota koliko hoces.....

Pazi sada ovo. Slusaj dobro.

Kad nema onih ekstremnih reposa (znas kojih) mi se ovde zabavljamo, a na ostalim temama vodimo sasvim ok i normalnu diskusiju.
Cim oni dodju, pocinju provokacije i cirkus colorado.

Znaci, indikativno je da oni smetaju opstoj harmoniji ovde, i to sam prosledio administraciji.
A ti opet, kad njih nema postupas kao oni.

Izvrces moje reci sa zeljom da se svadjas sa mnom.
Bas kao po zadatku.

Pregledaj sve unazad u kafani, i uvideces sam....

srrrrrrrrrk!......uh, bolje mi je.......a zmirkam - ispalo mi ono stakleno oko.....jel mož neki dam dovati, ja ne razaznajem bas najbolje, sve mi se mesa sa ostalu srču.....
e generacijo.....nemo kazes Makiju.......da zbog njega pijem i kupus jedeem.....će digne ruke s meneee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back