hypnotoad
Elita
- Poruka
- 19.224
mozda se neko prepozna

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nisam rekla da sam zivcana!!! Cini mi se da si i ti sad reagovao brzopleto tako da ako mislis da te tabletice uticu na to posluzi se i sam!

Alex, poslacu ti PP sa jasnim uputstvima..![]()

Pošto mi nije jasno zašto je tema Definisanje pojma 'Natprirodne pojave' zaključana postaviću ovde svoju dilemu. Čitam neke ezoterijske autore koji se bavi i, je l te, okultnim ali ako bih otvorio temu o njima ne bih znao da l to da radim ovde ili na pdf-u Astrologija pa Ezoterija - ostalo. Primetio sam da je veoma aktivna tema o Kastanedi na pfd-u Kultne stvari, ali to mi je glupo...
ljubitelja malih zelenih (vanzemljaki??) gustera tako da bi tvoja tema uskoro mogla postati pogodno tlo za razvitak daljnjih teorija o istima.

Znači preskačem ovaj pdf.
The most obvious visual element in BSG is the ‘shaky camera’. The shaky camera is the effect that you get when the camera is used without a tripod/stand. The resulting footage has shakes and jerks. Conventionally this kind of shot was considered to be sacrilege in the industry. Later, these shots were used to depict character point-of-views. For example, if a homicidal maniac is following a voluptuous damsel in distress then the shot will be filmed from the POV of the homicidal maniac with the camera shaking and jerking as he walks menacingly around the house.
Then recently this style was popularized by news channels especially by ‘embedded reporters’.
Thus in recent times, the shaky camera is quintessentially seen to depict ‘reality’. The technique was subsequently picked up by reality TV shows where, once again, the camera shake becomes the hallmark of realism.BSG uses the shaky camera to the same effect. The camera not only jerks and shakes, it also goes in and out of focus, zooms erratically and changes points of view for no particular reason at all. In fact, a lot of this shaking is actually added at the special effects desktop.
The result – a footage that has been unanimously seen to be gritty realism.

Eto, iznervirase mi sokola!..........................Ja sam ljuta!Odoh ja u drugu kafanu, na jednu ljutu.
![]()
Jel znas kako je rekla Milica Cobanica jednom neutralnom i pametnom forumasu Valheru samo zato sto je dokazao da su masoni religija:Odoh ja u drugu kafanu, na jednu ljutu.

Pošto mi nije jasno zašto je tema Definisanje pojma 'Natprirodne pojave' zaključana postaviću ovde svoju dilemu. Čitam neke ezoterijske autore koji se bavi i, je l te, okultnim ali ako bih otvorio temu o njima ne bih znao da l to da radim ovde ili na pdf-u Astrologija pa Ezoterija - ostalo. Primetio sam da je veoma aktivna tema o Kastanedi na pfd-u Kultne stvari, ali to mi je glupo...
Dobro Ozi, ko ti opet cimo kafez !?
Uvek si tako iskljuciv?
Moglo bi nekad da se kaze: ja mislim o ovome to i to, a ne pitati se uvek zasto neko drugi misli drugacije;
ili ja volim to i to; ili ja verujem ili ne verujem......
Neko misli da je Bodler nenormalan, a neko uziva citajuci njegovu poeziju........
Nadam se da te nisam uvredila mojim komentarom.