Kafanče za veliki odmor

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
'ладно сам заборавио на овај потфорум,

срећом, Лагерта је лајковала неки пост на теми коју сам отворио, па ме одсетила да треба да се вратим Образовању.

:per:
:D
images

'ладно сам заборавио на овај потфорум,

срећом, Лагерта је лајковала неки пост на теми коју сам отворио, па ме одсетила да треба да се вратим Образовању.

:per:

Има, мртвих, рањених у школи, итд...

Твоје Цивилно друштво побеђује...

Саће испасти још 10 зак.аката, 30 правилника и ко зна колико процедура...

Учитељице, учитељице,... да ли је Ружић дао оставку или су га лепо замолили...?...
Nismo ga pitali, al to je totalno nebitno.. decenijama prosvetu uvaljuju nekima koji ne znaju jesu li pošli il došli :mrgreen: neće bre narod resor gde ne može da se zaradi bar stančič na vodi ;) toliko o prosveti i lep pozdrav svima koji nas podržavaju :D

Nismo ga pitali, al to je totalno nebitno.. decenijama prosvetu uvaljuju nekima koji ne znaju jesu li pošli il došli :mrgreen: neće bre narod resor gde ne može da se zaradi bar stančič na vodi ;) toliko o prosveti i lep pozdrav svima koji nas podržavaju :D

Направио је грешку у изјави "све лоше долази са Запада", па га је Вучић најурио !

Шта сте мудро смислили у школи, поводом ових догађаја ?
Ne smem da ti kažem :roll: policajci na svakom koraku, kao da smo pod opsadom, negde pročitah da i to može biti kontraproduktivno, sledeći level za pojedine, napasti nekog sa oružjem . A što se tiče konkretnih izmena, tišinaa, neka nema tišinaa,mi smo u većini još uvek sleđeni.

Ne smem da ti kažem :roll: policajci na svakom koraku, kao da smo pod opsadom, negde pročitah da i to može biti kontraproduktivno, sledeći level za pojedine, napasti nekog sa oružjem . A što se tiče konkretnih izmena, tišinaa, neka nema tišinaa,mi smo u većini još uvek sleđeni.

Ове мере што је Вучић прочитао, немају везе са свакодневним животом у школи, нити са мењањем вредности.

Мере су му само у квантитету, нема ниједан квалитета

Ове мере што је Вучић прочитао, немају везе са свакодневним животом у школи, нити са мењањем вредности.

Мере су му само у квантитету, нема ниједан квалитета
Zatrpaćemo školu psiholozima i policajcima i rešili smo problem.. al zamalo .

Ma sama odbrana tv sadržaja sa njegove strane mi je degutantna , al kao što rekoh, ništa me više ne čudi . Sad se rastrčali da pišu kako mi ,ipak, radimo svoj posao, čak i neke pozitivne primere počeli da izbacuju, ej moj Janko, daleko je Kosovo..

Zatrpaćemo školu psiholozima i policajcima i rešili smo problem.. al zamalo .

Рекао сам ти ја, не треба више прописа, диспозиција, казни и процедура, већ мање, мање норми и квантитета, а квалитет да буду вредности.

Хоћемо Дерегулацију, да постанемо нормална нација !!!

Рекао сам ти ја, не треба више прописа, диспозиција, казни и процедура, већ мање, мање норми и квантитета, а квалитет да буду вредности.

Хоћемо Дерегулацију, да постанемо нормална нација !!!
Hoćemo i mi, al sapleli su nas odavno ,sad mi , neki, batrgamo, al šteta je već učinjena i to se ne moće izmeriti. Kako se moće izmeniti, niko nema pametno rešenje , samo neke naznake . Mislim da će samo sitnice moći da se menjaju, sve ostalo ostaje na samoj porodici , roditeljima , na žalost.

Hoćemo i mi, al sapleli su nas odavno ,sad mi , neki, batrgamo, al šteta je već učinjena i to se ne moće izmeriti. Kako se moće izmeniti, niko nema pametno rešenje , samo neke naznake . Mislim da će samo sitnice moći da se menjaju, sve ostalo ostaje na samoj porodici , roditeljima , na žalost.

Све сам вам написао, на овом ПФ, али не разумете шта пишем.

У политикологији се зна да можеш искварен народ поправити за 30-35.г.
У две генерације

Прва генерација се само васпитава, а друга се самоваспитава и самообразује. И да то не може без структуралних промена, а то долази када имаш слободу и суверенитет

Све сам вам написао, на овом ПФ, али не разумете шта пишем.

У политикологији се зна да можеш искварен народ поправити за 30-35.г.
У две генерације

Прва генерација се само васпитава, а друга се самоваспитава и самообразује. И да то не може без структуралних промена, а то долази када имаш слободу и суверенитет
I mi smo pisali, svima i svugde i vidiš rezultate. Samo ovde, otkad sam na forumu, trpela sam napade kada sam pisala za sve ono što se i desilo, na žalost. Zato se i osećam pomalo razočarano našim narodom.

I mi smo pisali, svima i svugde i vidiš rezultate. Samo ovde, otkad sam na forumu, trpela sam napade kada sam pisala za sve ono što se i desilo, na žalost. Zato se i osećam pomalo razočarano našim narodom.

Све је то експеримент да виде кад и где ће да прсне.

И ти што пишу нападе су добровољно у огледу.

Којим нашим народом? Тих 30так % можда јесте твој народ, али мој није...:lol:...Дарлинг, све то иде у рециклажу...:cool:

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back