Lúnasa
Buduća legenda
- Poruka
- 42.292
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne, ajde ćao sada![]()

eva:juče bio neki hibrid albanac...klasika....smorio se ko kornjača
inače hvala na dobrodošlici ali ja ipak volim isključivo samo vadzajnas..i sad me sramota da priznam ali u zadnje vreme sam s primio na one zarasle...onako domaćinske![]()

ne, to kad bi civek novine citao, bolje odma' da se spremi na lose stvari samo... ja ne pamtim kad sam procitao ili cuo na vestima neku ves koja je u meni izazvala zadovoljstvo bilo koje vrste... samo nesto bzvz... kao u filmovima onim americkim, kao gorstak, npr, pre sto smo gledali svet kad ima da postane lose samo i ubistva i kradje, pljacke i ostalo... bolje covek da nista nije u toku... pura moca, bez 'u' na kraju... deluje skroz smesno kad kazes tako... bzvz smesno... p.s. jos x-men da se pojavi i ja lagano mogu da se napijem kao covek...

ne, to kad bi civek novine citao, bolje odma' da se spremi na lose stvari samo... ja ne pamtim kad sam procitao ili cuo na vestima neku ves koja je u meni izazvala zadovoljstvo bilo koje vrste... samo nesto bzvz... kao u filmovima onim americkim, kao gorstak, npr, pre sto smo gledali svet kad ima da postane lose samo i ubistva i kradje, pljacke i ostalo... bolje covek da nista nije u toku... pura moca, bez 'u' na kraju... deluje skroz smesno kad kazes tako... bzvz smesno... p.s. jos x-men da se pojavi i ja lagano mogu da se napijem kao covek...

ti i dalje lupas
a kao obeco si nesto... eee
ciganka mi gatala na dopu
netjes bato nikad u evropu![]()

a izvini barbice evo neću više ...bilo mi zanimljivo...

))))e moj moco, ovi sede i na ladnom betonu