Kafana"********"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
u, brate mili, kad cujem ovo na pocetku, znaci, najezim se... al' nista lepo da se najezi covek... nego od muke... kakva vremena grozna su to bila... sad, iz ovog ugla... a guralo se tad, kao da je sve u redu... malo me podseca na ovo danas... ko zna sta cemo mi za 15tak godina da mislimo o vremenu sadasnjem... pod uslovom da dobacimo do tad... sa sve 40 godina od postojanja tapira, doktor igija i slicnih likova... strasno, majke mi... a more, kampovali smo u kamenovu, tad je doktor igi bio popularan... i oci boje duge... i marina, koju smo upoznali tako sto smo joj trazili kasetofon... kul je ona bila.. iz zrenjanina... da je ne znas mozda?

mindzi, duso, da li bi pohusala forumasa jajaru? :lol:

south-park-season10-episode5-a-million-little-fibers-F2EE09CB-53B5-44D3-AE89-D92551DFB265.jpg

meni toliko ocajnicki treba posao
da sam sad pocela da saljem prijave na konkurse i u beogradu
a razmisljam da sutra posaljem i za zrenjanin
pa sta mi bog da
ako me prime, putovacu iz novog sada ako ne nadjem smestaj tamo
msm, ne znam sta drugo da radim
u novom sadu mrtvilo sto se tice moje struke
otisla bih sad i u nis da radim

ja sam isto trazio pos'o neko vreme... u stvari, cekao sam da vidim da li treba da ga trazim... u stvari, nadao sam se da pos'o moze malo da saceka, da mogu da uzivam u nekim drugim, mnogo lepsim stvarima... al' ne mogah... jer se nisam jedini tu pitao... a da je bilo do mene, to bi bilo samo slag i torta i prozor i zezanje i uzivanje da se pamti period kao najlepsi u celom zivotu... bez granica... al', nekako, cesto ljudi previse razmisljaju, analiziraju, nezadovoljni time sto imaju, pa onda posle nista nije dobro... al', kazem... nista ja tu ne mogu... umesto kao ananas da bude...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back