Kafana"********"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam kao klinac dobio od jedne tetke postanske markice, imala ih je bas puno... i onda sam i ja skroz bio zagriz'o... i sakupljao najrazlicitije... utrostrucio broj tih markica.. i onda, zato sto je ona meni tako to poklonila, mislio da je skroz lepo da ih i ja isto tako poklonim... i dam ih jednoj bratanici... a, ona, sine, ona prica urbanih devojaka koje su kao mnogo 'kul'... znaci, zanima je samo kako da ode na more, al' da joj plati tata il' ko vec... i bas mi zao... jer nije bila dobra procena... moglo je to jos vise da zazivi... nego, vi, sta radite?

hahahhahaha
mene su svece maltretirale kad sam bio mali, skiljile su dok se kupam :P

E al' kako sam bila silno razočarana kad je moj mlađi brat (godinu i po razlike) prestao da nosi pelene.
Vraćali smo se od uje, bili smo na selu, i kao jako mu se pripiški i njegova mama (od tetke brat, jelte, al ko rođeni) mu samo malo spusti šorcić i gaćkice i kao on je piškio :eek:
Tako sam udarila u dreku zašto i ja ne mogu tako nego moram svaki put da čučnem pa se još i popiškim redovno, uglavnom po levoj, nozi...
Silno sam bila pretužna i tad su mi srušene sve nade da će svet ikada biti jedno lepše mesto :lol:

ja sam kao klinac dobio od jedne tetke postanske markice, imala ih je bas puno... i onda sam i ja skroz bio zagriz'o... i sakupljao najrazlicitije... utrostrucio broj tih markica.. i onda, zato sto je ona meni tako to poklonila, mislio da je skroz lepo da ih i ja isto tako poklonim... i dam ih jednoj bratanici... a, ona, sine, ona prica urbanih devojaka koje su kao mnogo 'kul'... znaci, zanima je samo kako da ode na more, al' da joj plati tata il' ko vec... i bas mi zao... jer nije bila dobra procena... moglo je to jos vise da zazivi... nego, vi, sta radite?

ja sam skupljala markice i skupljala sam znacke...
nasledila od tetke i deke kolekciju, pa ja nastavila sa tim
sad to cuva neko drugi :)

evo brate bleja..
i šta je na kraju bilo sa tim markicama? :(

E al' kako sam bila silno razočarana kad je moj mlađi brat (godinu i po razlike) prestao da nosi pelene.
Vraćali smo se od uje, bili smo na selu, i kao jako mu se pripiški i njegova mama (od tetke brat, jelte, al ko rođeni) mu samo malo spusti šorcić i gaćkice i kao on je piškio :eek:
Tako sam udarila u dreku zašto i ja ne mogu tako nego moram svaki put da čučnem pa se još i popiškim redovno, uglavnom po levoj, nozi...
Silno sam bila pretužna i tad su mi srušene sve nade da će svet ikada biti jedno lepše mesto :lol:

kad putujemo, ja sam bio taj koji prdi
a cale, fala bogu, ne dozvoljava otvaranje prozora :mrgreen:
da se ne usine
i svece se guse
a majka ko majka kaze, pustite ga, boli ga tiba :lol:

Moj tata je skupljao i markice i značke i onda su samo nestale nekada negde tokom vremena, ne znam ni kome su date a nema ni veze...
Valjda ih neko koristi.
A obožavala sam da prevrćem onaj njegov album sa značkama...
Najviše je imao iz Sarajeva, '84. godine, u svim mogućim bojama i dezenima..
I Vučka mi je čak kupio tada, moj tata... :heart:
Kako se neke stvari lako zaborave a kako se neke druge bzvz predugo pamte..
Eh.

kad putujemo, ja sam bio taj koji prdi
a cale, fala bogu, ne dozvoljava otvaranje prozora :mrgreen:
da se ne usine
i svece se guse
a majka ko majka kaze, pustite ga, boli ga tiba :lol:

Muahahaha, moja sestra (ova srednja od nas) je uvek bljuvala tati po vratu, svaki put kad bismo išli na more :lol:
I mama joj svaki put kaže 'I. kad ti bude muka, molim te reci, staće tata negde usput'
I kao je l' razumela - jeste, i izdrži I. možda koji desetak km i čim joj se uzbućka onih dvaes' kila hrane što je krišom pojela - izbljuje se po tati :lol:
Čovek ima ko zna koliko slika sa nekih rečica i reka od usput do mora, sve stajao da se malo pracne :lol:

A I. je naravno koristila svaku pauzu da dotrpa u sebe još nešto malko :))))))

na kraju nije bilo nista sa njima... verovatno je to baceno negde u neki zapecak, a onda se izgubilo i niko vise nikad to nece naci... jednom sam cak i pitao za to, odgovora, naravno, nije bilo... osim nekih 'modernih' posalica kako je to bas retro i slicne gluposti... a ja sve nesto mislim i ubedjujem sebe da svet radi tako... da ljudima i bude nesto bitno... mislim na nesto sto nisu pare... mislio isto da umem da procenim... a sto je najgore, procene su mi uglavnom totalno pogresne bile... ili, ako ne pogresne, bar protiv sebe... al' je zivot jedna velika igra... pa onda i nije strasno...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back