- Poruka
- 5.794
jel ovaj crtatj postoji uopce ?:-/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

))))
))
a šta miš što se ljudi obično osame, pobegnu u planinu, negde u neku vukojebinu...razočarenje u ljude bre...hebote gledam ove morone od danas...ta dimenzija gde covek gleda da te zaebe zbog svog du.peta mi je jasna...ta dimenzija gde nekog boli uvo pa ne razmislja mi je isto jasna
al ta dimezija gde te neko podhebava cisto radi podhebavanja..uvek sam se pitala jel to strah ili neko perverzno uzivanje
ja verovatno nisam mnogo normalna..i nisam mnogo ispravna...al svet je postao jedno jako bolesno mesto...toliko bolesno da covek je coveku vuk dodje bajka za malu decu za pred spavanje
hebeno minsko polje...strasne stvari
...muka je to...godine i godine trpljenja...:/
p puca mi cosak bas da se igram godina trpljenja pa da zavrsim ko pola srbije na bensedinima..meni moji zivci trebaju jos bar 40 god...
a to sto sam tek pocela da ih gledam sr.anja ne cini normalnim..i divim se ovima sto im na jedno udje na drugo izadje bar se ne iznerviraju 365 puta u toku dana

hebote gledam ove morone od danas...ta dimenzija gde covek gleda da te zaebe zbog svog du.peta mi je jasna...ta dimenzija gde nekog boli uvo pa ne razmislja mi je isto jasna
al ta dimezija gde te neko podhebava cisto radi podhebavanja..uvek sam se pitala jel to strah ili neko perverzno uzivanje
ja verovatno nisam mnogo normalna..i nisam mnogo ispravna...al svet je postao jedno jako bolesno mesto...toliko bolesno da covek je coveku vuk dodje bajka za malu decu za pred spavanje
hebeno minsko polje...strasne stvari

)))