Jeka#26
Poznat
- Poruka
- 8.932
Aaa evo mog novog prijatelja!pa, došao ti prijatelj na pdf i glasao naopako....
eto, kaži im da nemaš protekcija...![]()
Doso covek da nas poseti i zatekao haos.

Pitam se cim prouzrokovani?koliko testosterona na jednom mestu![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aaa evo mog novog prijatelja!pa, došao ti prijatelj na pdf i glasao naopako....
eto, kaži im da nemaš protekcija...![]()

Pitam se cim prouzrokovani?koliko testosterona na jednom mestu![]()
Nije to moja kafana!To je kafana svih nas!
![]()

Tema je jos uvek tu, nije obrisana, zar ne? Moj je problem sto smatram da fudbalu nije potrebna chat tema, jer takvih tema ima mnogo na celom forumu Krstarica. Ne mislim da treba da se otvaraju ankete o imenu neke bezvezne spam teme. A ako vec postoji takva tema, neka nosi neko neutralno ime, u cemu je problem?Eto vidis kako moze lepo. Samo kad se hoce. Zato cu da te uputim u problem.
Dodje cura sa Marsa i u dva posta zatvori kafanu koja je ovde postojala valjda vec vise od godinu dana. A kafana bila svacija i svi se u njoj lepo slagali, nikom nije smetao naziv. Onda dodju stari posetioci i Cigani i Grobari i pobunise se. Dodjoste Ti i FLUID i vidite samo moj protest!![]()
Moreira?ljudi ako niste znali hapijev decko je onaj sto dao gol protiv apoela
![]()
Moreira?![]()
ne lazzi ljude, to mi je bivshiljudi ako niste znali hapijev decko je onaj sto dao gol protiv apoela
![]()
nismo raskinuli, samo nismo zajedno /fizichki/
daleko od ochiju, daleko od srceta![]()

?valjda onaj sa cudan friz

?
Samo je Moreira dao gol Apoelu u ovom dvomecu, mada sumnjam da na njega mislis. On je ozbiljan covek, zena deca i to.![]()
shto? vazzno je da je dobar choveke crni moeriro

lozzi te..lozzish se?
Samo je Moreira dao gol Apoelu u ovom dvomecu, mada sumnjam da na njega mislis. On je ozbiljan covek, zena deca i to.![]()

shto? vazzno je da je dobar chovek
lozzi te..lozzish se
evo ako mi ne verujesh
![]()
moeriraMoreirashto? vazzno je da je dobar chovek
lozzi te..lozzish se
evo ako mi ne verujesh![]()

мама твоја шлогиранаHool jesi namestio sebi patch za neko robin hood odelo, ili vise furas william wallace fazon![]()

'ocu da kazem, da ja tu nis' ne bi dir'o![]()

ko je ovde loodpa ne bih ja ozzenjenom choveku stavljala gace na glavu ..ste prsli bre..shto me drkate
![]()
samo da mu zena ne vidi ovomilanche, vidim da ne pomazze ovo, ti se i dalje drzzish svoga..zato sklanjam fotke![]()
necu vise