Kafić Kafana: Zvezdane staze

Jasno.
Svaka čast na onoj priči o daljini, ali mi liči na bajku. 1 u milion.

Ja sam bila na ovom forumu pre milion godina i pocnem da pregledam neke stare postove i vidim da sam negde pisala da me nista ne bi sprecilo da dam sve od sebe da se fizicki makar upoznam sa nekim s kim ostvarim povezanost online. U tom istom starom postu sam napisała da razumem da bi to mozda bilo i jako izazovno ako je on na primer u Australiji :D, ali da opet ne bih otpisala pricu kao nemogucu. I eto sta se desava vise od decenije kasnije :D.

Bajkovito je i nama. :heart2: Ovnovi su bas romanticni zapravo.:rumenka:

Jasno.

Ja sam bila na ovom forumu pre milion godina i pocnem da pregledam neke stare postove i vidim da sam negde pisala da me nista ne bi sprecilo da dam sve od sebe da se fizicki makar upoznam sa nekim s kim ostvarim povezanost online. U tom istom starom postu sam napisała da razumem da bi to mozda bilo i jako izazovno ako je on na primer u Australiji :D, ali da opet ne bih otpisala pricu kao nemogucu. I eto sta se desava vise od decenije kasnije :D.

Bajkovito je i nama. :heart2: Ovnovi su bas romanticni zapravo.:rumenka:
Nešto kao "pogled unapred" :D
Al mi nije jasno kako dva ovna funkcionišu.

Funkcionisu jer nismo mi samo nas Suncev znak.
Ja sam u podznaku Vaga, pa to bas dosta pomaze, jer je meni Dsc u Ovnu. Njemu je MC u Vagi, u konjukciji sa mojim Asc. Venere su nam u Biku u konjukciji.
Merkuri su nam u Ovnu u konjukciji, pa nam to daje mentalnu konekciju i kapiranje.
Ima tu jos stvari... Trigoni izmedju Sunaca i Meseca, obostrano. Moze se. :D Ostaje to ovnovsko uvek da se radi kao izazov, ali moze se.

Ti imas drugacija iskustva sa Ovnovima?

Back