Edmund
Poznat
- Poruka
- 9.716
Pa ako je kao Almodovar onda je ipak woow.Moji snovi su uvek kao da ih je Almodovar snimao.
Hm, ništa nešto wooow.
Pedro je jako maštovit.
Baš si se nasanjao u bojama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ako je kao Almodovar onda je ipak woow.Moji snovi su uvek kao da ih je Almodovar snimao.
Hm, ništa nešto wooow.
NasanjalaPa ako je kao Almodovar onda je ipak woow.
Pedro je jako maštovit.
Baš si se nasanjao u bojama.
Opa, evo još jedna
Hvala na putokazu!@BrunhildaVol2 ako poželiš da pišeš bilo šta o astrologiji, ovo je pravo mesto.![]()
Svaka čast na onoj priči o daljini, ali mi liči na bajku. 1 u milion.
Nešto kao "pogled unapred"Jasno.
Ja sam bila na ovom forumu pre milion godina i pocnem da pregledam neke stare postove i vidim da sam negde pisala da me nista ne bi sprecilo da dam sve od sebe da se fizicki makar upoznam sa nekim s kim ostvarim povezanost online. U tom istom starom postu sam napisała da razumem da bi to mozda bilo i jako izazovno ako je on na primer u Australiji, ali da opet ne bih otpisala pricu kao nemogucu. I eto sta se desava vise od decenije kasnije
.
Bajkovito je i nama.Ovnovi su bas romanticni zapravo.
![]()
Ej, mozda mi funkcionisemo na daljinu, i ta tri meseca zajedno fizicki. Cek da vidimo kako ce to da izgleda kad se spojimo na duzeDa. Moja prethodna 3 partnera su bili ovnovi. I neizvodljivo je.
Ja sam Ovan/Lav. I definitivno ih privuče moja energija, ali posle ta ista smeta.
Evidentno je da ne ide.![]()
Čim ste vi opstali na toj kilometarskoj udaljenosti, onda ćete i ovako. Iskreno, ja ne bih mogla to što si ti izvela.Ej, mozda mi funkcionisemo na daljinu, i ta tri meseca zajedno fizicki. Cek da vidimo kako ce to da izgleda kad se spojimo na duze![]()