- Poruka
- 13.996
Slazem se!Sad ću morati da se bacim i na astronomiju....
jedan život je malo da sve što mi je interesantno proučim![]()
Lepo kazem ja da mi treba zivot od barem 250 godina, da mogu da postignem sve sto me zanima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slazem se!Sad ću morati da se bacim i na astronomiju....
jedan život je malo da sve što mi je interesantno proučim![]()
Dobro , hajde..... i ljudi svetle
da te preduhitrim da ne kažeš da to nije tačno
Jel si siguran da bi se tako šalio sa kardinalnim znacima u ovom periodu (to smo i @Pinocchio i ja)taman jedno završim ono iskrsne 3 nove stvari
poslovi se nagomilali, iskrsle neke nepredviđene stvari...@Sensei jel si već sazidao tu kuću (šta bi drugo moglo biti da se toliko dugo radi), pa da prioneš na posao koji si obećao?![]()
Sačekaćemo @Pinocchio i ja. Mi nemamo obaveza. Malo smo mokre od ove kiše, ali šta smeta. Kažu još par dana, možemo mi to izdržati. Samo ti polako.poslovi se nagomilali, iskrsle neke nepredviđene stvari...
Radi joj više tu natalnu - završićemo ti mi te stvariposlovi se nagomilali, iskrsle neke nepredviđene stvari...
On zaboravio da sam OvanRadi joj više tu natalnu - završićemo ti mi te stvari![]()
Pa ne znam šta da ti kažem...
Nagradno pitanje : " Šta Sensei radi ?"
Mogu da učestvuju svi, najinteresantniji odgovor pobeđuje i osvaja natalnu kartu![]()
Hajd napiši.Ja ako napišem šta mi sve pada na pamet uhapsiće me![]()
Može nam analizirati kad dođe u posetu u zatvor. Kojim ono danima beše?Vidim ja, delićemo ćeliju![]()
Ja pravim nanogice, brzo će te vratiti da mi praviš društvoNe znam, ja imam vezu , izaći ću brzo sa nanogicom. Nek posećuje tebe.
Pre će ti tako doći , nego ovde![]()