- Poruka
- 63.764
Ja samo pravim plan puta, polakooo, čekaj me!
"Odlepim gaće"![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja samo pravim plan puta, polakooo, čekaj me!
"Odlepim gaće"![]()
Može crni Ripicipi, a konfete bele, da se vide, a ovako - obrnuto...Čekaj čekaj, ne može tako!
Konfete u bojama ili mogu samo srebrne?
Jel može usisivačem?
Više volim crni eurokrem i to Takovo. Može i Cipiripi.
Jel mogu samo Bahame ili mogu i da biram?
Ti obožavaš da ti je sve isplanirano. Ne voliš haosЈа имам за данас план да направим план.
Моји планови обично у току дана затрудне и добију своје планове.
Онда мале угуравам између већих а све великима у крило...
![]()
Преформулисала бих у потребно ми је да је све испланирано, је тако функционишем беспрекорно, као машинаTi obožavaš da ti je sve isplanirano. Ne voliš haos
Red i disciplina čine radost tvome biću
detelina s četri lista ti si Andjo komunista
počeli smo te tabloidne nakon su kvalitetni članovi prestali da pišu. Život ide dalje. Ako se kvalitetni daj Bože vrate, prestaćemo i sa tabloidnimZasto se onim temama iz tabloida zatrpali tako kvalitetne teme o astrologiji ?
Samim tim i ono malo aktivnih a kvalitetnih clanova prestalo da pise.
Додаћу да су се држали као затворено друштво. Истина да годинама нико озбињно није писао овде.počeli smo te tabloidne nakon su kvalitetni članovi prestali da pišu. Život ide dalje. Ako se kvalitetni daj Bože vrate, prestaćemo i sa tabloidnim
Отприлике је тако на сваком пдф-у. Као секташи...кад дође неко са стране или неко нов, то се одмах све нарогуши.Додаћу да су се држали као затворено друштво. Истина да годинама нико озбињно није писао овде.
ja gledam da se to ne desi gde ja moderišemОтприлике је тако на сваком пдф-у. Као секташи...кад дође неко са стране или неко нов, то се одмах све нарогуши.
sta cu ja vise da radim sa tobom?detelina s četri lista ti si Andjo komunista
na Goli Otoksta cu ja vise da radim sa tobom?
čekam...to je preblago,imam bolju ideju
volimne volis iznenadjenja?