- Poruka
- 63.764
Да ли се ту рачунају и они у подзнакуI meni su blizanci super, sve koje poznajem su i inteligentni i duhoviti i zabavni. Nisu isključivi a to mi je baš super osobina..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да ли се ту рачунају и они у подзнакуI meni su blizanci super, sve koje poznajem su i inteligentni i duhoviti i zabavni. Nisu isključivi a to mi je baš super osobina..
Sad mi je jasno zašto mi se sviđaš iako si devicaДа ли се ту рачунају и они у подзнаку![]()
Ima! I ćera podznak lav, svo je čupavo i tršavoDa li izgled ima veze sa znakom ili podznakom. Ja kada kažem da sam lav u podznaku desi mi se da mi odgovore sa: Jaooo vidi se! Čupava si kao lav! Ma majke ti!!!
Јадне ми, нико нас не волиSad mi je jasno zašto mi se sviđaš iako si devica![]()
Ja ti izjavila sviđanje a ona reaguje kao devica, cccccЈадне ми, нико нас не воли![]()
Niko više ne ceni čednost, to jeЈадне ми, нико нас не воли![]()
Ћути кад не воли сандале па да их потпетиima jedan što ga znam, muško a voli patike
Мораш некога...Volim astrologiju, ali ne čitam dnevne i nedeljne horoskope. Natalna karta je nešto sasvim drugo.
Uvek pročitam trenutne aspekte planeta. A retrogradni merkur ne deluje na mene (jer mi je i u natalu retrogradan), ali ga uvek svesno krivim za sve.![]()
Не стигох синоћ да се запањим шта се десило и ко истресе ове оволке модовеНемојте, кад виде да пише мод до мода, сви ће да побегну![]()
Malo smo zapeli pa hajde da pitamo zvezde.Не стигох синоћ да се запањим шта се десило и ко истресе ове оволке модове
![]()
I hiromantija i gledanje u karte i gledanje u šolju i ...Malo smo zapeli pa hajde da pitamo zvezde.
Sledeća je hiromantija.
Ne piješ tursku? Znači, nepušač. Znači, devicaАко нађете некога да уме да гледа у шољу, пристајем да попијем једну турску, па нек иде живот...
Пијем нес, била једна од најстраственијих пушача које си видела...и дан данас маштам о цигаретиNe piješ tursku? Znači, nepušač. Znači, devicaA sad odoh da vidim kako sam najneodlučniji znak u horoskopu
i umem da gledam u šolju, uvežbala u studentskim danima, sve šestice viđala
![]()
A ja maštam da prestanem da pušimПијем нес, била једна од најстраственијих пушача које си видела...и дан данас маштам о цигарети![]()
A ja maštam da prestanem da jedem slatkiše... a da, tema nije o tome.A ja maštam da prestanem da pušimal mi karakter nula po tom pitanju
![]()