- Poruka
- 33.458
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Idi ti na jutarnje trčanje ! u 6,20 h ! Gde će ti duša !- 6.20: Vodolija odlazi na jutarnje trčanje.
Шта год то значилоJel ste spremni za sutra - pun mesec u škorpiji
Šta nas čeka?Jel ste spremni za sutra - pun mesec u škorpiji
Treba da uznete one konfete što eksplodiraju... i na terasu da to pukne onako, da se razlete svuda!
Čekaj čekaj, ne može tako!Treba da uznete one konfete što eksplodiraju... i na terasu da to pukne onako, da se razlete svuda!
I da siđete posle na ulicu i da pokupite sve konfete sa pločnika i da ih pojedete s eurokremom, ali samo belim!
I onda će sledećeg meseca, u utorak, da vam stigne kamion novčanica, i s tim ćete da posetite Bahame....![]()
Док се ти одлучиш, ја одо на Бахаме...Čekaj čekaj, ne može tako!
Konfete u bojama ili mogu samo srebrne?
Jel može usisivačem?
Više volim crni eurokrem i to Takovo. Može i Cipiripi.
Jel mogu samo Bahame ili mogu i da biram?
Ja samo pravim plan puta, polakooo, čekaj me!Док се ти одлучиш, ја одо на Бахаме...
"Odlepim gaće"Koliko predradsuda za Device. Ustanem..pa odlepim gaće. Onda u gaćama dođem do frižidera da vidim šta ima za jelo. Potom odem na krstaricu da jedem nad tastaturom ko čovek. Posle sat vremena lupim se po glavi i navučem pantalone i odem da skuvam sebi kafu. Posle dođem sa kafom nad tastaturom da pijem lagano. Razvlačim kafu dok ne ukapiram da moram na posao. Šibnem prljavu šolju u sudoperu sa ostalim jer mi je mašina za sudove puna. Trčim na posao da ne zakasnim.
МилааанеееееTreba da uznete one konfete što eksplodiraju... i na terasu da to pukne onako, da se razlete svuda!
I da siđete posle na ulicu i da pokupite sve konfete sa pločnika i da ih pojedete s eurokremom, ali samo belim!
I onda će sledećeg meseca, u utorak, da vam stigne kamion novčanica, i s tim ćete da posetite Bahame....![]()
ИстоViše volim crni eurokrem i to Takovo.