- Poruka
- 131.484
bilo je fino sa vagicama 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa, ja sam vas obrazovao nebrojanim temamato joj je vec plus![]()
Ili kraj septembra...e jesam
to ono bese oktobar?
Fala ti, al nemoj više, ko brata te molimpa, ja sam vas obrazovao nebrojanim temama![]()
ova je bila u oktobru zato sam zapamtio.Ili kraj septembra...
U bre, ja zamalo devica da budemIli kraj septembra...
Kad smo najbolje.bilo je fino sa vagicama![]()
e bio sam i sa devicom..mislim i bukvalno i horoskopskiU bre, ja zamalo devica da budem![]()
Jel malo glupo da kazem da ja blizance obozavam?Ја немам лоше искуство, једна мени јако драга и блиска особа је била тај знак, ни најмање дволична нити пррвртљива.
Да, често неодлучна али никад на штету других.
Nemoj previše informacija.e bio sam i sa devicom..mislim i bukvalno i horoskopski![]()
Nismo ni sumnjali...e bio sam i sa devicom..mislim i bukvalno i horoskopski![]()
Па зашто глупо, најглупље је не волети себе.Jel malo glupo da kazem da ja blizance obozavam?
Upravo to sto si napisala, ja poznajem samo jednog blizanca, i upravo je takav.
Не знам шта би ти фалилоU bre, ja zamalo devica da budem![]()
Evo taman Tab lepo može, sa sve njegovim dostignućima.A što ne prebacite ovu prepisku u kafanu Zvezdanu![]()
Jarac bi mi falioНе знам шта би ти фалило![]()
Не рогато, не, не...Jarac bi mi falio![]()
prebaceno.A što ne prebacite ovu prepisku u kafanu Zvezdanuako tab ne sme, zamaglićemo mu nik
![]()
Fala Mito i drugi putE, ko se pametno setio da premesti spam u kafanu, svaki vi čast!
Pa ne znam, oni mi prvi pali na pamet..Не рогато, не, не...
I meni su blizanci super, sve koje poznajem su i inteligentni i duhoviti i zabavni. Nisu isključivi a to mi je baš super osobina..Jel malo glupo da kazem da ja blizance obozavam?
Upravo to sto si napisala, ja poznajem samo jednog blizanca, i upravo je takav.
ima jedan što ga znam, muško a voli patikeА жена си, ми све волимо ципеле.
kaži, nećemo nikome da pričamoJa ne smem ni da kazem svoj znak, bude mi neprijatno kada im vidim izraz lica...